Besøkstall

171 121 denne måneden

15 242 138 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Hans Kringstad

Morn ja!

Da e det en glede å presentere en ny go’bit av et PPP-intervju! Denne gangen med sjølveste lederen i Orkanger vel, Hans (Majestet) Kringstad!

13102009738_1.jpgEn ting må æ si: Æ håpe vi skjønne kor viktig denne herre fyr’n, og resten av velforeninga, e for den fantastiske plassen vi bor på!! Sjølsagt gjør vi det.

Æ har forresten leita læng etter en undertittel på den her spalten vårres, og no fann æ det faktisk i den herre teksten!

1. Ka e favorittplata di "of all times" Hans?

Her har det vært my grubling og enda mer nostalgi. En orgie i tung nostalgi, faktisk. Skjønne kolles det føles å vær fanatisk Follo-tilhenger no, ja. Men te saken: Zeppelin? Bowie? Deep Purple? Blind Faith? Emerson, Lake & Palmer? Kanskje nå av Blue Öyster Cult? Rush? Skikkelig gammel Pink Floyd har også vært et alternativ. Men æ ende opp med King Crimson og debutalbumet "In the Court of the Crimson King (an Observation by King Crimson)".

2. Ka e det som e så enormt med akkurat den plata?

Det som VA så enormt, va at æ aldri hadd hørt nå lignende. Det opprinnelige King Crimson va allerede oppløst da æ hørt musikken på Radio Caroline. Satt midt i det emosjonelle solar plexus. Vekselvis symfonisk, skjørt og tungt.  Hamstra inn det meste. Nåkka verka helt ubegripelig i et par enkle øra fra Orkanger. Andre låta va musikalske perla. Artig å utforske tekstan å. Sleit med ordboka.

3. Utgivelsesår?

1969.

court_crimson_king_20060810045721_1.jpg4. E det en spesiell låt som peke sæ ut?

Velge den kortfatta "The Court of the Crimson King, including The Return of the Fire Witch and The Dance of the Puppets."

5. Ellers da, ka høre du på for tia?

Ikke så my. Men Thin Lizzy og Clash legg fram no. Begge band hadd forbindelseslinja te Queens Park Rangers Football Club, for øvrig. Nostalgi igjen.

6. Ka e den desidert verste låta du veit?

Det må bli nå med DDE. Velg og vrak. "Rompa mi" e et greit alternativ. Fæl musikk, dum tekst, null sjarm. DDE e jo så folkelig, liksom. Nei, det e et superkommersielt forretningsprosjekt fra Namsos som prøve å push spinoff-effekta på folk. Symboltungt at dem distribueres av Rema….Det va godt å få sagt det.

7. Eventuelt (det værra sæ musikk eller nå anna for den del):

1. Håpe at Obama redde verden. Klima-optimistan i FrP bli bra forundra den dan det kjæm 180 000 klimaflyktninga isten for 18 000 asylsøkera te Norge.

2. Håpe at politikeran i Orkdal innser betydninga av å bygg et sentrum som trekke folk hit, og får ungdommen te å bli. Viktig å forstå at det verken e Guds usynlige hånd, markedet eller en naturlov som bestemme stedsutviklinga. Det e det derimot Gunnar Hoff Lysholm, Oddbjørn Bang og enkelte andre som gjør.

3. Håpe at styreleder Flavio Briatore i QPR slutte å bland sæ inn i laguttaket.
 

Takk ska du ha Hans! Det e lov å håp!

PPP

- en orgie i tung nostalgi.

 
 

 

Publisert 16.10.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Erling Steen 07.10.2012 22:10
Jeg har lest din bok om Bjugn-saken fra 1997 og lurer på om det finnes en oppfølger. Nå snart 20 år etterpå, må der være mulig å komme nærmere på hva som skjedde egentlig. Særlig de overgrepåståtte barna bør være interessert i å finne sannheten. Er det noen som har tatt utfordringen ? Hilsen Erling Steen Arendal

T Hansen 30.09.2011 11:00
Nekter å tro at du som nøktern skeptisk person er medlem i den fanatiske fantasifulle klima-menigheten som profiterer på naive menneskers dårskap (puster tungt). Noen regnskyll og vindkast i ny og ne holder ikke vann som prov. Vintrene er kaldere enn noen sinne. Hos oss stakk telen så dypt at vi levde med gjenfrosne vannrør i to måneder vinteren 2010. Trodde faktisk ikke at du gikk på bløff fra værdame og en amerikansk visepresident på misjonsferd for å berike seg. Ingen har så langt kunnet legge fram fnugg av bevis for at klimaendringene skyldes menneskers tukling. He hehe. Har jeg fått deg dit jeg vil? Nå er du vel passe temperert under lokket. En varm hilsen fra nybakt (for dagen) klima-kverulant i Bjugn. Ps.Dette var en test.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse