Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkla FK tapte - og berget plassen!

Ofk_2_1.jpgOrkla tapte 3-6 borte mot Tynset søndag, men overlever likevel i 3.divisjon. Det skyldes at Melhus tapte 2-4 mot Tangmoen i en dramatisk sesongavslutning. Melhus ledet 2-0. Med seier eller uavgjort ville laget ha sendt Orkla under nedrykksstreken.

Dermed berger Orkla med ett poengs margin. Sluttabellen ser du her.

Som Joar Bakkli påpeker i gjesteboka kunne OFK faktisk ha berget også om laget endte nest sist på tabellen. Men det forutsetter at enten Steinkjer eller Strindheim rykker ned fra 2.divisjon.

Nå er det ikke nødvendig å tenke på slike hypoteser lenger. Det unge Orkla-laget klarte seg takket være en bra høstsesong, som riktignok har artet seg som en berg- og dalbane.

Supporter Geir Atle Sognli var en usedvanlig lettet mann da resultatene forelå. Sognli lovte som kjent - i et svakt øyeblikk før sesongstart - å gå til Oslo dersom OFK rykket ned.

- Jeg hørte at Melhus ledet. Nå kan jeg puste ut. Jeg skal aldri si noe sånt mer. Det er munnkurv, sier "Gerra".

Samarbeidsklubben står foran store utfordringer før neste sesong.

Tvisten med OIF rundt kunstgressbanen er fastlåst og ender i verste fall med brudd.

Det vil ha økonomiske følger. Og uansett er økonomien et problem. Coop Orkla Møre er innstilt på å trekke seg som hovedsponsor.

Spillerstallen er tynn. Orkla måtte trekke andrelaget sitt i år. Juniorlaget sliter sportslig blant annet fordi så mange av spillerne må prioritere seniorfotball.

Orkla har dessuten hatt vansker med å fylle lederverv i flere år.

Men det finnes også lyspunkt. Det er åpenbart et stort potensial på publikumssiden. Det vises blant annet på hvor mange som leser stoff om Orkla på Orkanger Vels hjemmeside.

Enkelte artikler har godt over 200 lesere (målt i antall registrerte maskiner).

PS: Orklas damelag sikret plassen i 1.divisjon med seier 2-1 borte mot Haugar.

 

 

Publisert 11.10.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse