Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Hvem på Orkanger har vi her?? Vi har en vinner!

09102009713_1.jpgNy helg, ny konkurranse - og nye muligheter til å løse ei nøtt. Spørsmålet er kort og godt: Hvem er dette? Dama er selvsagt sterkt knyttet til Orkanger. Det får være hint nok, i hvert fall i starten.
Svar sendes som vanlig til gjesteboka. Førstemann/førstekvinne får skryt og positiv omtale.
NB! Lørdag morgen hadde vi fått bare to svar. Dette var kanskje litt vanskelig, ja. Men et hint om at man kan lukte seg fram til løsningen ser ut til å ha hjulpet.
VI HAR EN VINNER!

Vinneren er Heidi Øberg fra Parkveien. Tipper hun er fast kunde på Orkanger Parfymeri. Kjapt ute med rett svar var  også Bjørg Siri Solbu. Gratulerer til begge!

Løsningen er hudpleier Ragnhild Dragset (36), som har arbeidet på parfymeriet siden hun var 14 år. Ragnhild bor for øvrig i Trondheim og pendler til Orkanger.

Orkanger parfymeri er en institusjon på stedet, og et trofast tilbud i sentrumsgata. Ragnfrid Andersen startet forretningen. Hun var tante til Tove Dragset. Tove driver i dag sammen med dattera Ragnhild - som du ser på bildet.

09102009712_1.jpgPå oppgaven var det mulig å skimte en hylle med kosmetikk. Men du skal vel helst være god kunde for å greie denne. Etter hintet om at du bør lukte deg fram, kom det riktige svar også fra enkelte herrer.

Du kan se svarene i gjesteboka.

 

 

Publisert 09.10.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse