Besøkstall

5 644 denne måneden

5 516 601 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny konkurranse: Hvor er vi? Vi har TO vinnere!

06102009704_1.jpgHvor er dette bildet tatt? Eksakt stedsangivelse, takk. Som vanlig sendes forslag til gjesteboka. Og som vanlig vil førstemann/førstekvinne med rett svar få minimum hederlig omtale.
Bildet er selvsagt fra Orkanger. Og det er tatt tirsdag kveld med dårlig blits. OBS! Klokka 22.15 har vi fem riktige og to feil svar. Denne gangen er det uavgjort mellom de to første!! To damer svarte i nøyaktig samme minutt. Vinnerne og løsningen finner du lenger ned.

Hilde E (Elshaug?) og Grethe Vullum slo til bare 18 minutter at oppgaven var lagt ut. Grethe vant også forrige gang. Imponerende. Her må nok vanskelighetsgraden jekkes opp enda noen hakk.

Synnøve Sundli, Tor Arne Opphaug og Yngve Aanonsen sirklet seg også inn. Anita M var veldig nær med forslaget om gjerdet mellom Orkdalsveien og barneskolen.

Løsningen er ikke gjerdet, men sprinklene i sørveggen på ballbingen ved Orkanger barneskole. Det er mulig (?) å skimte skolen i bakgrunnen.

Vi gratulerer så mye, og under kan du se den velbrukte ballbingen i dagslys - riktignok uten sprinklene i front. Men de vises på veggen lengst bak.

Skolen_018_2.jpg

 

Publisert 06.10.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse