Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Hvem er denne Orkanger-mannen? Vinneren er klar

26092009653_1.jpgNy nøtt, selv om du ikke får se hele nøtta på vedkommende: Hvem er dette? Ingen ledetråder annet enn at han hører til på Orkanger. Legg for øvrig merke til høyre sokk.
Svar sendes som vanlig til gjesteboka. Førstemann får hederlig omtale.

I nyhetsarkivet kan eventuelle nye lesere se gamle oppgaver: Vi har presentert en OIF-rygg, et handikapvennlig toalett, to dører og en rar Orkanger-basert innretning i tusmørket.

Mange svar - og nesten alle helt korrekte. Forslag på Tor Haugan, Øyvind Togstad og Sindre Eikli er alle gale. De to sistnevnte ligner vel ikke en gang bakfra i motlys. Men nå har vi en vinner og en løsning:

Vinneren er kvinnelig denne gang - endelig. Hun heter Grethe Vullum og er et kjent fjes i Idrettsparken og Orklahallen.

Grethe slo til med det vi tolker som rett svar nesten umiddelbart søndag kveld. Hun er tilgitt en liten skrivefeil i det ene fornavnet.

DSC00540_1_1.JPGPremien er som vanlig hederlig omtale og bilde på orkangervel.no.

24 minutter etter Grethe Vullum hadde Kari Lilleås rett svar. Deretter strømmet det på med fasit fra Gunnar Sæther, Kristine Wåtland, Tore Gjerstad, Erik Mosbakk og "Berit" før folk gikk til sengs søndag kveld.

Alle finnes i gjesteboka.

Noen registrerte faktisk at mannen i bakgrunnen er broren til den mystiske med ryggen til. Broren heter Helge Wåtland, og hovedpersonen er altså Orkanger-partiot, Leeds-fan og håndballtrener John Olav Wåtland, også kalt Odd Johan.

Bildet er tatt på OIF håndballs "throw-off" på Prix lørdag. John Olav kastet for øvrig i over 70 km/t. Her ser du løsningen med OIF-merke over hjertet:

26092009654_1.jpg

 

Publisert 27.09.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse