Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ryddegjengen står på i Gammelosen

DSC00352_1.jpg

Den trofaste dugnadsgjengen står på i Gammelosen selv om sommeren er på hell. Fra venstre Jan Erik Bach, Brage Knudsen og Oddbjørn Fossland.

De tre har nedlagt utallige timer med frivillig arbeid både her og andre steder på orkanger.

Jan Erik var primus motor den gangen det ble laget turløype med lys og skitrasé i Idrettsparken og ned langs det gamle elveløpet.

Alt har sin tid. Nå står bare skibrua igjen som et minne fra den gangen på 1970-tallet, og kanskje forsvinner brua snart også. I hvert fall mister den mye av funksjonen som lager når det nye lagerbygget kommer opp på Nedre Rømme seinere i høst.

Brage Knudsen har "alltid" vært på plass i Idrettsparken og på marka. Og det samme gjelder i aller høyeste grad Oddbjørn Fossland.

Da Orkanger Vel spurte Oddbjørn om han kunne være med på dugnad, svarte han ikke "kanskje" eller "vi får sjå", som så mange gjør.

flo_1.jpgOddbjørn svarte øyeblikkelig: "Når da?" (Til høyre smetter vi inn et bilde fra springfloa de siste dagene. Grillen til Inge Mink Gjengstø er truet av vannmassene).

Tilbake til saken: Velforeninga har kjøpt inn ryddesag, i tillegg til at Jan Erik har brukt sin egen. De holder nede kratt og buskas som truer med å stenge sikten ut til vannspeilet. Sånn sett gjør de frivillige en jobb Orkdal kommune har bevilget penger til å ta.

Til gjengjeld gjør Orkdal kommune og Orkdalstorget mye annet veldig bra i Gammelosen.

For øvrig er Gammelosen et glimrende turområde for alle, uansett årstid. Nedenfor et sommerminne med unger fra Rianmyra barnehage.

barn1_2.jpg

 

Publisert 22.09.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse