Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Den mystiske OIF-ryggen: Vi har en vinner!

oif_2.jpgTanken var å ta bilde av en OIF-rygg for å markere at Orkla-cupen er OIFs arrangement. For moro skyld ba vi leserne gjette hvem ryggen tilhører. Blant forslagene i gjesteboka er: Odd Arne Husdal, Per Inge Slåen, Roar Syrstad, Øyvind Togstad, Ove Aanonsen, Svein Barø, Jonas Äppelkvist, Rudolf Gjengstø og mange fler.
Alt er feil, enda vi ga stikkord som at han er bosatt i bakkan og en lystig fyr.
Men nå har vi fått riktig svar:

Trener for gutter 12 - Hermann Lund - er en lystig fyr.

herm3_2_1.jpgAltså - ryggen tilhører Hermann Lund (43), som ble fotografert delvis forfra uten OIF-dress i Hermetikken i sommer:

 

Hermann opplyser at han har sett QPR slå Crystal Palace, og at han likte stemningen på Loftus Road. Det er nok til å få  omtale hos orkangervel.no. QPR trenger all mulig støtte og sympati.

Vinneren er Per Røttereng. Han kan innkassere premien; tillatelse til å sykle til Fannrem for å studere gofoten.

OBS! Kontrabeskjed: Det viser seg at Per er en ung herremann (!) som spiller på gutter 11 år. Premien blir gratis kanopadling med kompiser i Gammelosen i stedet for den annonserte sykkelturen til installasjonen på Fannrem.

Ellers er det bare å gratulere med vel overstått Orkla-cup. Det viktigste er å delta. Men likevel; resultatene finner du her.

Under ser du et bilde fra en av kampene til 11-åringene:

oif11_2_1.jpg

 

Publisert 14.09.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse