Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Full fart på Orkla-cupen - se bildene

oif11_1_1.jpg

Denne helga er årets travleste Idrettsparken. Ca 900 fotballspillere er samlet til Orkla Cup i regi av OIF. På bildet takker OIFs lillegutter (11 år) Selbu for kampen etter en knepen seier lørdag. Fremst er keeper Adrian Gangås.

15 klubber fra Trøndelag og Møre og Romsdal deltar i turneringa. Her et glimt fra kampen mellom OIF og Selbu på kunstgressbanen:

oif11_2_1.jpg

Kraftig regn i lang tid har vært en utfordring for arrangørene. I 2007 måtte cupen avlyses etter skybrudd. OIF tapte mye penger, og avlysingen førte til dårligere påmelding i fjor. Men årets cup går heldigvis som planlagt. OIFs lillegutter (12 år) møtte blant andre Sunndal lørdag. Erik Selven nærmest (bildet under):

oif12_6_1.jpg

Banene tørket opp utover dagen. Her (under) lager OIFs Mohammed mål. Laget har for øvrig tre spillere som heter Mohammed. Orkangervel.nos utsendte mistet lappen med komplette navn, så detaljene får vi ta en annen gang:

oif12_2_1.jpg

Her er det litt prat om taktikk. Trener Terje Staveli, og OIF-spillerne Erik og Mohammed:

oif12_4_1.jpg

På denne linken finner du mer om Orkla-cupen. 12-åringene takker Sunndal for kampen etter en solid seier:

oif12_5_1.jpg

Kasper Ebbesen (2) var en av mange, og en av de yngste, som kikket på alle fotballspillerne i Idrettsparken. Arrangementet er vel verdt et besøk. kasper_1.jpg

OIF sørger for måltider i Orklahallen, og overnatting på skolene. Lørdag kveld er det diskotek i hallen. Hvis vinden spakner vil Orkanger Vel leie ut kanoer i Gammelosen søndag.

Og så kan alle gjette hvem vi ser ryggen på. Forslag mottas med takk i gjesteboka.

oif_1.jpg

 

 

Publisert 12.09.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse