Besøkstall

171 121 denne måneden

15 242 138 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ole Morten Holmeng

Sjå der ja! Det vart fredag igjen sjø.

Det e godt å tenk på at det itj e bare på Orkanger vi finn Ørbøgg! Vi har ambassadøra over alt, også blant søringan! Viktig det!

pppole_1.jpgVi snakke om Ambassadør Ole Morten Holmeng!

1. Ka e favorittplata di "of all times" Ole Morten?

Den jeg har hørt mest på oppgjennom er The Libertines’ flotte plate Up The Bracket.

2. Ka e det som e så enormt med akkurat den plata?

Denne plata traff meg steinhardt ved første gjennomhøring, og åpna på mange måter døra til en ny retning innafor musikken. Britisk dønn ærlig gladpunk! Pete Dohertys sykelige stemme river i ørene på denne CDn. Det er ei deilig opplevelse fortsatt selv om den ikke settes på så ofte som før. Sunn, frisk og atletisk britisk ungdom! Det er vel liten tvil om at Doherty egner seg best sammen med The Libertines, taltjmusikken på soloalbumet kan han holde seg for god for.

the_libertines.jpg3. Utgivelsesår?

2002

4. E det en spesiell låt som peke sæ ut?

Nei, egentlig ikke. Tittelsporet har den tøffeste åpningen på en sang noensinne. Doherty kauker det han er god for. Ellers er Begging jævli tøff når den først kommer i gang. I get along er stor. Vertigo er bra.

5. Ellers da, ka høre du på for tia?

Det går i engelsk gladmusikk. Synes Gallows’ siste album Grey Britain som kom ut i mai er helt suveren. Den høres gjennom hver dag, enorm CD som vekker meg opp etter en lang arbeidsdag. Anbefales sterkt! Ellers må også The Paddingtons, Dirty Pretty Things, UK Subs og Jokke nevnes. Enorm musikk som alltid får spilletid gjennom uka.

6. Ka e den desidert verste låta du veit?

Marit Larsen m/husbond og Maria Mena fremskaffe tunge brekninga. Kings of convenience og de nye gitarkameratene det samme. Huff å lell si æ!

7. Eventuelt (det værra sæ musikk eller nå anna for den del):

Skriver dette mens jeg venter på tidligkampen i Premier League, og det er det det går i for det meste. Det ser stygt ut for Liverpool i år, men sesongen er enda ung. Ellers håper jeg mitt østlandseksil snart tar slutt, det e Orkanger som telle!

Sjer dokk det, folkens!! Ole har (ambassa)døra på gløtt for retur te Orkanger!

Velkommen si vi da!!

PPP

 

Publisert 11.09.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse