Besøkstall

41 302 denne måneden

32 817 967 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Slutt på vitsing med Fannrem - og litt om sopp

fannrem_022_2.jpgStyret i Orkanger Vel har drøftet den redaksjonelle linjen på hjemmesida. Flertallet mener vitsing med Fannrem ikke er klokt. Enkelte morsomheter - som det å kalle fannremsbygg for mennesker fra Fannrem - har falt på steingrunn, visstnok både på Fannrem og på deler av Orkanger. For øvrig har  Fannrem Vel fått egen hjemmeside. Som en raus gest og et plaster på såret legger vi ut en lenke til Fannrem-sida her

Der oppe jobbes det nå med å planlegge Oktoberfestival - et  finfint og Ap/DDE-fritt arrangement. Mennesker fra Orkanger er helt sikkert velkomne.

Vitsestoppen betyr også at det vi aldri mer skal framheve at Fannrem, i motsetning til Orkanger, har salg av gravsteiner i sentrum.

Vi skal heller ikke dvele ved at en nesten anonym fannremsbygg ble syk etter å ha funnet skiltet til Orkanger kirke på trappa si i vår. Nå er det slutt.

Det som imidlertid IKKE er en spøk, er at Orkanger er i ferd med å gå tom for gravplasser mens Fannrem har flust å by på. Dette er en av mange utfordringer politikerne nå skal prøve å løse. Uten en løsning her, vil integreringen mellom 7300 og 7320 faktisk fortsette også etter livets slutt.

kantarell_1.jpgNok om det:
Nå er det sopptid. Det har avisa ST markert ved å avbilde og nøye beskrive virkningen av fleinsopp. På STs diskusjonsforum har, litt overraskende, en rekke innlegg passert sensuren selv om de anbefaler bruk av denne giftige soppen.

Orkangervel.no vil i stedet slå et slag for kantarellen. Den gylne delikatessen vokser riktignok litt mindre sentralt enn på plena ved en barnehage i Orkdal. Men to timers tur i marka nær Orkanger søndag ga fangsten du kan se på bildet til høyre.

Kantareller finnes også ved Fannrem.

I motsetning til diverse bidragsytere på STs nettforum, vil vi advare mot å spise giftig sopp. Får du lyst til å plukke sopp som på bildet under, så vær så god. Den er jo flott å se på.

Men: Ikke spis den. Denne advarselen gjelder absolutt alle, uansett hvilken grend i Orkdal du måtte komme fra.

giftsopp2_1.jpg

 

Publisert 06.09.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse