Besøkstall

40 690 denne måneden

21 871 808 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger Vel satser 150 000 på Nedre Rømme

21082009528_1.jpgStyret i velforeninga vedtok tirsdag å gå inn med 150 000 kroner i et nytt lagerbygg på Nedre Rømme (bildet). Velforeningas andel tilsvarer ca. 30 kvm av hele bygget. Det dekker trolig behovet vårt. En viktig grunn for å gå inn med så mye penger er ønsket om å utvikle Idrettsparken.

Vi kunne ha skaffet oss billigere lager for benker, blomsterkasser og annet utstyr annet sted.

Men: Et lagerbygg på Nedre Rømme er veldig praktisk. Dessuten bidrar det altså til å styrke infrastrukturen i Idrettsparken. Det mener Orkanger Vel er viktig.

Idrettsparken er kanskje det mest verdifulle fellesgodet på Orkanger.

Lagerbygget blir nå reist etter at vognbua og stabburet er fjernet. OIF og Orkanger Aktivum bygger lageret sammen med Orkanger Vel. Totalt blir det på 200 kvm.

I tillegg bygger kommunen et verkstedbygg i vinkel mot lageret. Det blir også toalett her.

De nye bygningene skulle ha stått ferdige seinest i 2006, ifølge et vedtak i kommunestyret. Men nå kommer de omsider. De vil gjøre drifta av Idrettsparken lettere. I tillegg blir det mer intimt og bedre fasiliter på de tradisjonelle Orkanger-dagene.

Lagerbygget kommer til å koste ca. en million kroner.

OIF skal behandle finansiering av sin andel av lagerbygget på ekstraordinært årsmøte 16.september. Der kommer også Orkla FK-avtalene opp.

 

Publisert 30.08.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse