Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIF inviterer til kraftprøve

Eldevikvn_1.jpgLørdag 12.september kan du virkelig teste kondis og melkesyre. Da er det klart for motbakkeløpet Rødåsen Opp. Det går fra Bårdshaug stasjon og opp Eldevikveien (bildet) til Hulluflata. For de som vil ta det litt med ro er Eldevikmarsjen samme dag et alternativ. Detaljer om påmelding, tidspunkt mv. finner du her.
Husk for øvrig at det er i motbakker det går oppover.

Arrangører er OIFs skiavdeling og Evjensgrenda Vel.

Motbakkeløp har blitt populære, akkurat som toppturer i fjellet. Nylig arrangerte Kyrksæterøra IL Ruten Opp. Det er atskillig drøyere enn turen opp Eldevikveien, og noe å trøste seg med når det røyner på.

Ellers er vel Edel Indergård Sundli, tidligere omtalt på disse hjemmesidene, den som har desidert flest turer opp veien.

Gronora_034_1.jpgEdel fikk premie av OIF i fjor for alle besøkene på Raudhåmmårn (bildet) med den flotte panorama-tavla. Hun fortsetter fortrøstningsfullt også i år.

Andre fortrekker Rokollen. Der leder Steinar Kvakland som vanlig i antall noteringer. Han har forlengst passert hundre i år.

 

 

Publisert 27.08.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse