Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nye Rianmyra barnehage er åpnet

rianmyra_1.jpgMed egen båt, brygge og hinderløype har den nye delen av Rianmyra barnehage nå åpnet. Det betyr at de midlertidige avdelingene ved Askeladden og i OIFs klubbhus i Idrettsparken er flyttet. Nybarnehagen er et omstridt, men spennende bygg.

Fargen er brun. Det har den også blitt på den gamle delen av Rianmyra barnehage - på folkemunne kalt "blåbarnehagen". Det navnet forsvinner.

Unger og personale flyttet inn i den topp moderne barnehagen i starten av august, i tråd med tidsplanen. Bare finishen gjenstår nå. Derfor er en del av lekearealet fortsatt avsperret.

Der har snekkerne de siste dagene gjort ferdig skuta som tilhører banehagen, og brygga som den ligger ved. Ved siden av brygga reiser det seg et lite amfi - en slags tribune.

Men klatre- og hinderløypa ute på plena er åpnet.

Rianmyra_friomr__de_Orkanger_012_1.jpgByggeprosjektet har vært omstridt av flere grunner: Tomta var regulert til friområde (bildet...), men ble altså barnehage.

Både naboer og Sør-Trøndelag fylkeskommune var skeptiske til bygget. Den høyeste delen har flatt tak, noe kritikerne mener bryter med byggeskikken på Ner-Øra.

Men nå står nye Rianmyra banehage der med båt og det hele. Og praktisk talt alle som søker skal ganske fort få barnehageplass i Orkdal.

De provisoriske avdelingene ved Askeladden og i Idrettsparken hadde ca. 20 barn hver. Under ser du skuta på Rianmyra.

rianbaat_1.jpg

 

Publisert 09.08.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse