Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Medlem nummer 400: Kjell Ivar Gumdal

kjellg_1.jpgFor første gang i historien har Orkanger Vel nådd 400 medlemmer. Og nummer 400 ble Kjell Ivar Gumdal (56), Orkanger-patriot nå bosatt i Hegra. "Gumdalen" er framfor alt kjent som mangeårig tillitsvalgt i OIF-fotballen. Han følger nøye med på det som skjer i Orkdal fra utkikksposten sin i Nord-Trøndelag.
(Og før du leser mer om Kjell; ny PPP på også på plass nå - dame denne gangen).

"Stå på", sto det på innbetalinga fra Kjell Ivar Gumdal. Og det prøver vi.

Gumdalen selv flyttet til Nord-Trøndelag i 2003. Han abonnerer på ST, leser orkangervel.no, og er levende opptatt av alt som rører seg i Orkdalen generelt og på Orkanger spesielt.

Fotballen og Idrettsparken står medlem nummer 400 aller nærmest. I likhet med Orkanger Vel mener Kjell at Idrettsparken må utvikles.

Selv har Gumdalen fulgt den lokale fotballen gjennom flere tiår. Først som supporter på det glade 70-tallet, med supporterklubb, Harald Sunde som spillende trener i OIF og det første opprykket til daværende 3.divisjon (2.divisjon idag).

Deretter mange år som oppmann, materialforvalter og styremedlem. Jubileumsmedlemmet fikk blant annet med seg Roger Albertsen-epoken som tillitsvalgt og noen av de sportslige høydepunktene tidlig på 90-tallet.

Men de aller største høydepunktene mener han var selve miljøet og artige bussturer heim fra bortekamp.

Kjell stemte for sammenslåinga mellom OIF og OIL. Han var med i støtteapparatet helt til da, men måtte trappe ned på grunn av helseplager.

Om Orkla FK:
- Er blitt litt skeptisk etter hvert når det går så dårlig med herrefotballen, men all honnør til damelaget. Det jeg er redd for er om det finnes nok frivillige til å ta på seg jobbene hvis det blir seniorlag på Orkanger igjen, skriver Gumdalen i en mail.

Om han tror supporter Geir Atle "Gerra" Sognli må gå til Oslo?

- Nei, vi må være optimister.

PS:
Medlemskontingenten er den største inntektskilden til Orkanger Vel. Vi bruker pengene utelukkende til tiltak på Orkanger, og skal nå være med og bygge lager til en verdi av ca. en million kroner på Nedre Rømme sammen med OIF og Orkanger Aktivum

Satsinga på Gammelosen og Orkdalsveien fortsetter. Det er ikke for seint å bli medlem. Se fanen "bli medlem" øverst på sida.

 

Publisert 07.08.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse