Besøkstall

171 121 denne måneden

15 242 138 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Jan Ole Sundi

Jan_Ole_Bilde_1.gif

Javel folkens. Da e vi tebake med en liten PPP Sommer-spesial (PPPSS)!

Må ha litt ferie i redaksjon sjø, men vi har bynt å glæ oss te høsten allerede.

PPP-go’bitan står da på rekke og rad som tyttebær i Ulvåsmarka (no står dæm neppe på rekke og rad, men det va en god metafor). JAJA, nok om det! som Alf’en brukt å si.

Jan Ole Sundli i dag da, eller Brorsan som æ kalle han. Bänzin-trommis og nybakt småbarnsfar.

Han va jo dømt te å få god musikksmak, æ tenke på påvirkninga fra storebroren… Æ veit at han e spesielt gla i plata Reggae Grillmix av Div. artister, men om det e den som når helt opp, ska vi straks få sjå:

No e æ spent….

1. Ka e favorittplata di "of all times" Bro’?

Jaja, nei ja, hjada, nei ja, Bro!

Helt siden jeg leste PPP første gangen har jeg ørk og helg gått rundt og spekulert på dette, og blitt bare mer og mer frustrert og fortvilt over å måtte svare på et så nærmest umenneskelig vanskelig spørsmål. Bare jeg tenker på det så kjenner jeg pulsen øke, og hjertet hamrer i vei, mens jeg tenker gjennom de utallige kandidatene, og hvilke konsekvenser det vil ha for meg å velge ut en av dem. Jeg er livredd for at hva jeg svarer på dette vil henge med meg og forfølge meg resten av livet, samtidig som det klart er en utmerket mulighet for meg å få fram et statement. Når det er sagt så er nå tiden kommet for at jeg skal endelig få dette ut av systemet, og velge ut én. Så, her kommer det.. uff… nei åååh… uff uff uff, smerte og pinsel, valgets kvaler!

Ja nei ja, det må bli

MOTÖRHEAD – Overkill (du kom meg i forkjøpet Törstein)

Hhja.. Jada.

2. Ka e det som e så enormt med akkurat den plata?

Det e ingenting, bortsett fra en barnefødsel, som slår å sette seg ned og drikke ei bøtte med kaffe, og høre på denne plata, med volumkontrollen på ”røggmarksbrokk”. Jeg kjenner jeg får frysninger nedover armene bare av å tenke på åpningssangen ”overkill”, og den uslåelige ”no class”, der det høres ut som om Lemmy nettopp har kjøpt seg ny bass, for ikke å snakke om den helt suverene punkaktige gitarspillingen til Fast Eddie Clarke. Den fyren er et geni. Trommingen utført av Filthy Animal er blytung, og også genial. Det er en mann hvis trommestil jeg selv har adoptert; Null teknikk og maks innsats.
Lemmy er et kapittel for seg selv.

motorhead_overkill_front_1.jpg
3. Utgivelsesår?

1979

4. E det en spesiell låt som peke sæ ut?

Jeg har en to-tre eksemplarer av dette albumet I diverse format og på remaster-utgaven fra 2005 så er det en instrumentalversjon av sangen “tear ya down” som er helt mallebarisk.

5. Ellers da, ka høre du på for tia?

I og med at jeg har sittet oppå loftet og mikset BÄNZIN sitt siste skudd for baugen ”Fat Camp Tramp” den siste tiden så har det blitt veldig mye av akkurat den sangen. Hundrevis av ganger har det blitt, men sånn er det. Hjada.. Tjhh…

Ellers hører jeg mest på death metal og eldgammel steinhard punk Allah Discharge, Exploited, og Minkens favoritt GBH.

6. Ka e den desidert verste låta du veit om?

”Unforgetable sinners” med ho berta som e sammen med han skuespillern. Kåre Cålrabi.

7. Eventuelt (det værra sæ musikk eller nå anna for den del):

Svar: I og med at dette er en plateprat så må jeg jo nevne at BÄNZIN kommer med ny plate i løpet av året. Vi føler vi er på en rull, og synes vi er på vei til å få til et bra produkt. Vi har prøvd det før med blandet suksess, men denne gangen ser det lovende ut. Vi har 10-12 helt nye sanger, så dette blir vår første skikkelige Long Play som det het i gamle dager. Dessuten snakkes det om å spille inn musikkvideo, muligens av sangen ”Fat Camp Tramp” (som for øvrig kan lastes ned fra vår hjemmeside www.banzin.com). Christian Falch i Gammaglimt vil stå for dette, så det vet du vil bli bra!

Aurevoir fat bizarre !

Takk likens!

Ellers folkens, så må dokk send mæ e-postadressen dokkers. Dokk vil da få tilsendt de 7 magiske spørsmål, for videre å bli en del av dette herlige galleriet.

PPP

 

 

Publisert 16.07.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse