Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Pøbler i Hermetikken også lørdag kveld

Bua_1.JPGEtt døgn etter herjingene i Hermetikken brøt en ny gruppe ungdom opp luka i salgsbua (bildet). Det skjedde sent lørdag kveld. Noen minutter tidligere var de tilsnakket av en nabo - altså med innbruddsforsøk som resultat.
Denne gangen kom politiet og fjernet ungdommene. To i denne gjengen var brødre som oppga at de feiret fødselsdagen til den ene.
Mandag blir det innlevert anmeldelser. Det lages nå navnelister over ungdom som bryter forbudet mot drikkelag.

Hensikten med listene er å gi politiet mulighet til å avhøre vitner til skadeverk og ordensforstyrrelser. Samtidig vil foreldre få beskjed, siden en stor del som fester i Gammelosen er under myndighetsalder.

Ødeleggelsene og det vedvarende bråket har nådd et punkt Orkanger Vel som medansvarlig for området ikke lenger kan leve med:

Enten må alle innrette seg etter de reglene som gjelder, eller velforeninga må trekke oss ut og fjerne alt utstyr som inviterer til bruk. Valget har ungdommen og foreldrene deres.

Hver enkelt ungdom må velge side: Det vil si å samarbeide med dem som ønsker å ta vare på Gammelosen, eller samarbeide med og beskytte dem som gjør som de selv vil.

Privatpersoner uavhengig av styret i Orkanger Vel etablerer nå beredskap med varsel via SMS for å gripe inn hvis politiet uteblir.

 

Publisert 05.07.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse