Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

1-6 mot Tynset: Full krise i Orkla FK

orkla1_1.jpgHerrelaget til Orkla FK er i ferd med å gå i oppløsning. Etter 1-9 for RBK 3 sist, ble det tap 1-6 mot Tynset i Idrettsparken fredag kveld. Orkla tar ferie på bunnen av tabellen i 3.divisjon. Status er fire poeng og 45 baklengsmål på elleve kamper.
Anders Ustad scoret Orklas trøstemål etter en corner like før slutt.

Dette var kampen Orkla FK skulle vinne. Tynset lå tre poeng foran. Det handlet i realiteten om seks poeng.

Orkla FK spilte en bra førsteomgang. Det sto 0-0 ved pause etter at laget hadde misbrukt flere store sjanser.

Det første baklengsmålet kom like etter sidebytte. Spillende trener Roger Ophaug måtte gå ut. Etter hvert falt forsvarsspillet fullstendig sammen, slik det har gjort i flere andreomganger.

Orkla reduserte til 1-4. Tynset laget to mål til helt på tampen.

Hjemmelaget manglet flere spillere. Men trass i trøstesløse resultater i det siste er det fortsatt fullt mulig å overleve i 3.divisjon. Det skyldes at også Tynset, Melhus og Nidelv tar få poeng. Men nå rykket Tynset fra.

For herrefotballen i Orkla FK kan 2009 bli en skjebnesesong. Klubben sliter tungt både økonomisk og administrativt. Det har i lang tid vært vanskelig å få voksne spillere til å bli. Et nedrykk kan få alvorlige følger.

For øvrig lovte supporter Geir Atle Sognli i vår å gå til Oslo dersom Orkla rykker ned. Sognli valgte fredag kveld å se spaserturen noe an selv om værforholdene er ideelle nå. Det skal spilles elleve kamper til. Hele høstsesongen har blanke ark både for Orkla og Sognli.

orkla2_1.jpg 

 

Publisert 03.07.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse