Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Mange bålplasser på Rauhåmmårn

brann2_1.jpg 

Tydelige spor viser at flere bål er tent på Rauhåmmårn den siste tida. Det er gjort opp ild mange steder på utsiktspunktet. Natt til søndag holdt det på å gå galt i den knusktørre skogen. Brannen er en alvorlig advarsel mot bruk av bar ild ute i marka på sommeren. 
Trimboka forteller at mange har lagt tatt turen opp til Rauhåmmårn de siste par dagene for å se.

 

Med andre ord; aldri så galt at det ikke er godt for noe. Brannen slokket av seg selv, og kneikene fram til trimkassen er bra for folkehelsa.

folk_1.jpg56 stykker hadde mandag kveld skrevet seg inn i boka siden brannen ble oppdaget like over midnatt søndag. Det er bra i sterk varme og med rikelig tilgang på insekter.

Orkangervel.no møtte blant andre Berit Berg, Liv og Ola Fossvoll, Haldis Bye og Johan Fr. Aurstad (bildet).

Det har brent helt ute på pynten og nedover den loddrette bergsida. Enkelte busker og furutrær som har funnet feste i berget, er helt avsvidd. Likevel gikk det utrolig bra.

De siste som skrev i trimboka før brannen kan kanskje føle seg en smule pinlig berørt. Noen har notert at de drakk. Det er da også innført en påfølgende kommentar med spørsmål om det var de som startet brannen...

brann1_1.jpg

Men slett ikke alle registrerer seg i boka, så "synderen" må ikke nødvendgvis være innskrevet.

Men innskrevet er definitivt  Raudhåmmårns ukronede dronning Edel Indergård Sundli. Mandag hadde hun bokført 132 turer hittil i år. Det vil si 132 turer på 180 dager.

 

 

Publisert 29.06.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse