Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Hermetikken: Åpen kiosk - og hopp i havet!

 hopp1_1.jpg

Orkanger Vels første dag med åpen kiosk i Hermetikken ble velsignet med sommerens flotteste vær så langt. Også søndag (28.juni) solgte vi kioskvarer og leide ut kano for 50 kr pr time. Over ser du fire badegjester som hopper i det. Flere bilder følger:

Andre tok livet mer med med ro. På bildet under holder Hermann Lund (sittende i forgrunnen) tappert pusten mens vi tar bilde.

herm3_1.jpg

Brus, is og pølser var favorittføde i kiosken, som velforeninga åpnet klokka 12 lørdag. Vi holder åpent så lenge vi har tåmodighet - men minst til kl. 15. Det er litt fleksibelt i vel-bransjen. Under ser du Fredrik Storsand (7320 Fannrem) og Håkon Ustad (7300 Orkanger) i fin forbrødring foran kioskluka. Ingen grendestrid eller blodsutgytelser i Hermetikken.

kiosk_1.jpg

Enda et glimt fra Hermetikken lørdag før vi beveger oss til andre strender i Gammelosen:

herm2_1.jpg

Under ser du et glimt fra stranda i sør. Den var preget av mye folk med trekkspill. Trekkspill-NM har gått av stabelen i Orklahallen, og mange tilreisende fikk hakeslepp da de oppdaget vannspeilet og den kritthvite korallsanden rett ved arenaen. - For en oase! utbrøt en småbarnsmor da hun så stranda.

s__r_1.jpg

Orkanger Vel mener at vi må bli enda flinkere til å utnytte området for å lokke arrangement til parken og hallen. Gammelosen i godvær er en fantastisk reklame for hallen, parken, Orkanger og resten av Orkdal.

nord_1.jpg

Og her (over) fra stranda i nord, med noen fine blomster i høyre bildekant. Plantelivet begynner å bli rikt i Gammelosen. Flere arter som blomstret på elveørene før industriutbygginga gjør seg sterkt gjeldende igjen.

Helt til slutt en oppfordring til alle om å bruke søppeldunkene i Gammelosen. Det er trøstesløst å se gjester slippe plast, papir, bokser og flasker rett ned - 10-20 meter fra nærmeste dunk - og bare gå sin vei. Nesten hver morgen er det noen som rydder etter superegoistene, sånn at andre skal slippe å se friluftsområdet som på bildet under. Dunken ser du i bakgrunnen.

s__ppel_1.jpg

 

 

Publisert 27.06.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse