Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

130 Orkanger-turnere på stevne

130 jenter og gutter fra OIF deltar i helga på barnekretsturnstevnet på Byneset. OIF har en av de største troppene. Bildet viser en spesialtropp med OIFs eldste turnjenter utkledd som huleboere.

P5310114_1.JPGste

Denne troppen besto av: Caroline Rømme, Guri Ofstad, Trine Eriksen Ekli, Sanne By, Ingrid Solberg, Mona Holden, Astrid Kleven, Hanne Lilleberg, Veronica Reinhaug og Viktoria Strøm. Trener er Gro Eli Opøien. På bildet ser du en gruppe Orkanger-jenter. Denne troppen er aldersblandet, og de yngste er seks år. Legg merke til fargene.

P5310128_1.JPG

At de sitter på ei oppblåst matte, betyr ikke at de hviler. Dette var en sekvens i oppvisninga. Caroline Rømme trener denne troppen.
Under ser du et bilde fra innmarsjen med en del av styret i OIFs turnavdeling. Styret består av Marit Berg, Hege Berg, Marit Figenschou, Kari Fossvoll, Kristin Halland, Siv Monika Kattem, og Heidi Lund.

P5310121_1_2.JPG

Så et blinkskudd av foreldre som venter og venter og venter. Turnstevnet på Byneset foregår utendørs. OIF-turnerne ble innkvartert på Rye skole.

P5310107_1.JPG

 

 

Publisert 06.06.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse