Besøkstall

103 803 denne måneden

15 638 130 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Innspill fra salen under folkemøtet 6. mars

Korpshuset på Orkanger var fullsatt på folkemøte om Orkanger sentrum 6. mars. Her er noen forslag fra enkelte av de ca. 90 i salen.

• Bygg bru til øya i Gammelosen og lag et eldorado med Fullsatt i Korpshuset på Folkemøtet 6. mars. Foto: Marit Mjøenlavvoer, gapahuker og andre tilbud blant annet for barnehagebarn. (I kommunens plan for Gammelosen er det inntegnet bru til øya. Orkanger Vel har prioritert andre tiltak siden dette er omstridt. Mange ønsker å la øya ligge i fred av hensyn til fuglelivet).

• Kommunen må prøve å hindre fredning av Thamshavnbanen gjennom Orkanger. Fredning er det samme død. Sporet ligger bare og blokkerer fornuftig bruk av viktig areal.

• Gjør noe med området mellom Lidl og E39! Dette er en del av innfallsporten til Orkanger. Parkeringsplasser, containere og stygge bygg preger et areal som kan utnyttes mye bedre. Dessuten blir naboer plaget av støy fra biler som går med kjøleaggregat natta gjennom.

• Stopp de ambisiøse planene om 30 000 kvm forretningsareal på Bårdshaug Vest. Slippes dette løs kan vi glemme et sentrum på Sæther/Rømme. Ordfører Gunnar H. Lysholm tok ordet og understreket at utbygger er klar over den røde streken som kun skal tillate bilbasert handel i området. (Problemet er at bilbasert handel er et uklart begrep. Grensen mellom bransjene er nærmest opphørt. Kommunen har allerede brutt den røde streken ved å slippe Europris til i området. Europris selger både sjokolade og posesuppe.)

• Tenk utvikling av skolen på Orkanger. Den er snart sprengt. Hvor skal ekspansjon komme?

 

Publisert 06.04.2008


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse