Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sommer og pinsehelg i Gammelosen

 

bad3_1.jpg 

Over 20 varmegrader! Dermed ble det badeliv i Gammelosen før kanopadlere og bålbrennere tok over lørdag kveld. På bildet er det venninnene Mina og Synne (begge 10) som tar en dukkert. Det gjorde de både lørdag og sønag. Flere bilder nedenfor.

Flere fant veien ut i vatnet søndag. Det er utrolig hva ungene venner seg til. Mange var uti både lenge og vel mens det flødde opp over oppvarmet korallsand 31 mai (!):

bad5_1.jpg

Her har Mari (8) og Julie (5) funnet sjøstjerner på stranda i nord. Krabber og småfisk var det også.

bading_018_1.jpg

Minst 50 som stakk innom Hermetikken tidlig lørdag kveld fikk prøve de nye kanoene til Orkanger Vel. Det er supert å padle i Gammelosen. Etterpå var det mat og drikke for store og små.

30052009070_1.jpg

Brannvesenet ga klarsignal for et lite bål. På bildet under har gutta forlatt kanoene til fordel for et ekte ildsted. De prøver å gjenopplive det utbrente bålet. For øvrig er det bare å håpe på mange godværsdager. Kommunen åpner toalettet i nordenden 1.juni. Nerøra Vel tar seg av tilsyn og renhold. Og snart kjører Orkanger Vel mer sand på strendene. Vi skal pusse opp informasjonstavlene og få på plass nye bilder også. 

30052009068_1.jpg 

Til slutt et stemningsbilde fra Hermetikken når stillheten råder:

bading_003_1.jpg

 

 

Publisert 30.05.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse