Besøkstall

315 denne måneden

56 721 076 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nedtur for Orkla - tap 1-4

22052009024_2.jpgOrkla FK landet hardt igjen etter årets første seier i serien forrige helg. Fredag kveld ble det baksmell 1-4 borte mot Tangmoen på Stjørdal. Tangmoen ledet 4-0 før Orkla reduserte på straffe ved Arnstein Buøy mot slutten. Spillende trener Roger Ophaug måtte gi seg ved pause.

Da sto det allerede 3-0 til hjemmelaget. Spillemessig var det ganske jevnt, men Orkla slipper fortsatt inn lettkjøpte mål.

Sjansestatistikk; 7-4 til Tangmoen. Cornerstatistikk; 8-3 i favør Orkla.

Tangmoen spiller på en trang og krevende bane. Men sist helg vant KIL/Hemne hele 5-1 på samme arena. I runden før det slo Tangmoen Buvik borte.

Det svært unge laget svikter spesielt defensivt. Orkla har nå 22 baklengsmål på de første seks kampene i 3.divisjon.

Neste fredag kommer Stjørdals/Blink til Idrettsparken.

Samtidig som herrelaget sliter sportslig, jobber samarbeidsklubbene OIF og OIL for å sikre et fundament for utvikling av det som skulle være satsingsklubben i distriktet.

Slik det ser ut nå,  risikerer Orkla nedrykk til 4.divisjon. Særlig KIL/Hemne, men også Buvik, er bedre av de lokale klubbene.

OIF, OIL og Orkla arbeider for å fornye samarbeidsavtalen. OIL ønsker foreløpig ikke å innlemme ungdomsfotballen i Orkla.

Nå forsøker samarbeidsutvalget å lage en felles visjon, utvikle en merkevare, og å finne fellesaktiviteter som feks fotballskole. Håpet er at det kan styrke klubben og bidra til at herrespillerne i større grad velger å bli etter junioralder.

Utvalget har hatt tre møter. Men informasjon finner du her.

 

 

 

Publisert 29.05.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse