Besøkstall

66 716 denne måneden

17 050 861 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Minnegave ved Gunnar Edvin Hermos bortgang

unnamed.jpg

Orkanger Vel takker for minnegave i forbindelse med Gunnar Edvin Hermos bortgang og begravelse.

Hermo var opprinnelig fra Singsås og flyttet til Orkanger i 2020. Han ble diagnostisert med den dødelige sykdommen ALS året etter, og døde 1. oktober bare 54 år gammel.

Gunnar Edvin Hermo var en utadvendt og engasjert mann som rakk å bli glad i Orkanger som et sted å bo. Så seint som i i juli, knapt tre måneder før han gikk bort, skrev Hermo et innlegg i ST om vanskene med å komme fram med rullestol i sentrumsgatene. Han nevnte konkret trafikkøya ved Bunnpris. Den skal nå fjernes.

Innlegget bar tittelen "Orkanger - en flott, liten by å leve i...og å dø." 

Hermo takket hjemmetjenesten for all hjelp, og pekte på et problem mange forgjeves har forsøkt å løse i løpet av de siste årene:

"...det er ikke alle steder her i sentrum det er like enkelt å komme seg frem med rullestol. Ta for eksempel midtrabatten utenfor Bunnpris-butikken; helt unødvendig å ha en forhøyning på hele midtrabatten. Det er ikke noe behagelig å kjøre over denne med rullestolen. Jeg klager ikke, jeg bare konstaterer fakta."

Gunnar Edvin Hermo var kjent som en entusiastisk fotballsupporter med hjertet i Singsås IL, RBK og Liverpool.

Hermo ble begravet fra Den Gode Hyrdes kapell 13. oktober. 

Orkanger Vel skal bruke minnegaven til det beste for Orkanger, og arbeide videre for et sentrum der alle kan ferdes trygt.  

 

Publisert 25.10.2022


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse