Besøkstall

66 716 denne måneden

17 050 861 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Mardahl: 25 000 i gave til Orkanger Vel

DSC_0038.JPG

Torsdag fikk Geir Mardahl Thamsprisen for 30 år som nyskapende industrileder. Geir gir gaven på 25 000 kroner videre til Orkanger Vel. Han setter stor pris på samspillet mellom friluftsområde og industri i Gammelosen.

Den høythengende prisen ble tildelt Geir Mardahl på Thamskonferansen. Geir  startet sin første bedrift i 1984. Nå har han  vært en ledende skikkelse på Grønøra industriområde i mer enn en mannsalder. Siste tilskudd til virksomheten er gjenvinning og gjenbruk av masser som ellers ville gått i deponi.

Gammelosen ligger som en buffer mellom boligområdene og industrien. For snart 20 år siden sto Orkanger Vel i spissen for å utvikle området til hva det er i dag.

Flere foretak på Grønøra har samarbeidet med frivilligheten for å pusse denne perlen på Orkanger. Mardahl-selskapene, med Geir som leder, er blant dem som tidlig så verdien av Gammelosen. Mardahl har bidratt med alt fra pengestøtte til maskinhjelp blant annet når Orkanger vel har kjøpt korallsand som er fraktet til Grønøra med båt.

Orkanger Vel takker for gaven og lover at pengene vil bli brukt fornuftig. Allerede neste år er det behov for påfyll av sand, noe som blir ei stor investering. 

 

Publisert 24.09.2021


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse