Besøkstall

66 716 denne måneden

17 050 861 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vårdugnad i Gammelosen lørdag 17. april

Dugnad3.jpg

Orkanger Vel arrangerer vårdugnad i Gammelosen lørdag 17. april klokka 10. Vi samler troppene ved stranda i nordenden, og styret setter pris på all hjelp. Ta med jernrive og godt humør - og gjerne trillebår om du bor å nærheten. Du går hjem når det passer deg.

Dugnaden i april er en fast tradisjon. Først og fremst rydder vi strendene for alt av tang og annet rusk og rask som har samlet seg i løpet av vinteren. Orkland kommune stiller opp og kjører avfallet til Hamos i ettertid.

Bli medlem
Velforeninga skal også bli kvitt noen gamle badeflåter og erstatte med nytt materiell. Tida går fort, det er faktisk badesesong snart - det vil si; noen friskuser har allerede startet.

Om du ikke kan sette av et par timer lørdag, så still opp som støttemedlem. Kontingenten er på 200 kr per år. Vipps til 112615 eller bruk konto 4270 32 32226.

Blomster for 22 000
Orkanger Vel gjør Gammelosen og sentrumsgata bedre, og sørger også for at det skal bli lettere å komme seg opp i Ulvåsmarka - med eller uten bil. 

Visste du for eksempel at vi kjøpe blomster for 22 000 kroner til Orkanger sentrum i fjor? Det er ett av utallige tiltak Orkanger får tilbake takket være at det finnes et velforening for stedet. 

Og om ikke lenge har vi det sånn:

DSC_0038.JPG Gammelosen anno 2017.

 

Publisert 14.04.2021


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse