Besøkstall

40 690 denne måneden

21 871 808 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny badeflåte og tidlig sommer i Gammelosen

1.jpg

Onsdag sjøsatte Orkanger Vel ny badeflåte med stupetårn i Hermetikken. Badelivet startet tvert, og i helga er det varslet 25 grader. Orkland kommune godkjenner åpning av toalettene lørdag etter at de har vært stengt av smittevernhensyn.

5.jpgArve Holmeng og Bjørn Haugen klargjør flåta med 75 kilo tunge lodd mens Olav Rostad spretter i land.

Den nye badeflåta er forankret mellom Hermetikken og øya. Doningen koster velforeninga 43 000 kr, men for det beløpet kan det bli mye moro i mange år.

Med hjelp fra Wåtland Kran & Transport kommer også landgangen ut til den gamle badebrygga snart på plass.

Olav Rostad, Arve Holmeng (kasserer med båtførerbevis), Bjørn Haugen og Hans Kringstad fikk flåta i posisjon etter en del plunder og feilmanøvrering onsdag kveld.

4.jpg Yrende liv i Hermetikken mens velforeningas maritime avdeling prøver og feiler.

Vidar Liøkel og Geir Knutzen ryddet strender torsdag for å forberede storinnrykk når temperaturen går i taket og sola får himmelen for seg selv. Stranda i Hermetikken har fått mer sand, og forhåpentligvis blir det mulig å hente noe fra sørenden for å etterfylle også på den minste stranda i nord.

Dugnadsgjengen Brødrene Gammelosen har som vanlig stelt grøntområdene med stor omsorg. Få småbyer kan skilte med en bypark som den på Orkanger. Folkehelsesentret er en ny og spennende nabo med flott grøntområde ut mot badestranda.

Kommunen skal sette opp igjen skateparken og BMX-banen som måtte vike plass for Folkehelsesentret. Anleggene kommer snart på tomta mellom Orklahallen, Orklabanen og Tverradkomsten. Der blir det også ny tennisbane.

Nyt godværet, tenk litt smittevern, og støtt gjerne Orkanger Vel med 200 kr i medlemskontingent: Vipps 112615 eller konto 4270 32 32226.

2.jpgOg der gikk loddene til bunns. Folkehelsesentret med Orklandbadet ruver i bakgrunnen. På Orkanger bader vi fra mandag av ute og inne nesten på samme sted.

 

Publisert 11.06.2020


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse