Besøkstall

19 321 denne måneden

6 672 708 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vinterlys på torget - en julegave fra Orkanger Vel

Lys1.JPG

Fredag ettermiddag tentes de nye lysene i trærne på torget. Orkanger Vel og Orkanger Sentrumsforening spleiser på drøyt 50 000 kr.

Lysene har topp kvalitet og lenkene kan henge i 5-7 år mens trærne vokser uten å måtte demonteres - derfor den tilsynelatende stive prisen.

Dekorasjonene er montert av en profesjonell leverandør. Lysene er av samme type som pryder de store trærne på Nordre gate i Trondheim.

Orkanger Sentrumsforening koblet på lysene klokka 17.30 fredag som en markering av at vi går inn i adventstida. Samtidig tente også gårdeiere og leietakere i gata de tradisjonelle julestjernene på husveggene.

Lys2.JPG

Orkanger torg i ny vinterdrakt.

Julegrantenninga er forskjøvet til lørdag 7. desember i år. Dermed kan den kombinerenes med julemarked på torget og andre aktviteter i gata denne dagen. Dette er også en årsak til at torget ble lyst opp nå. Det skal ikke ligge i mørke den første adventsuka fordi om julegrana tennes seks dager seinere enn vanlig.

Orkanger Sentrumsforening har ønsket seg lys på torget i flere år, men det har stått på kostnaden. Nå spleiser Orkanger Vel og Sentrumsforeninga 50/50.

Lys3.JPG

Bli lys! Ildsjeler i gata betrakter resultatet.

 

Publisert 30.11.2019


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse