Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkangers nye møtested: Skøytebanen på Rømmetunet

DSC_0006__2_.JPG

Orkanger har fått et nytt treffsted på Rømmetunet. Det myldrer av små og store på skøytebanen som Salvesen & Thams bygde i den nye aktivitetsparken. Orkanger Vel skal betale for brøyting.

På bildet over er venninnene Emma, Mia og Cornelie ute på glattisen. Også en del av de voksne prøver gamle kunster på kunstløpskøyter.

DSC_0007.JPG

Noen tar sine aller første skøyteskjær her på Orkanger disse novemberdagene.

Første blokka på Rømmetunet ruver foreløpig som huset på prærien, men det er forskjell på utbyggere. Salvesen & Thams sørger for å fylle det ledige området med park og aktiviteter. Skøytebanen slo virkelig an.

DSC_0009__2_.JPG

Salvesen & Thams har satt opp lys for at banen skal kunne bruke som kveldene.

I tillegg til skøytebane finner folk lekeapparater, treningsapparater og sandvolleyballbane på den delen av tomta der det kommer hus om noen år. Salvesen & Thams har bygd ut tilbudet for et betydelig beløp etter å ha bedt frivillige komme med forslag til aktiviteter.

Orkanger Vel spanderer
OIF Anlegg skal brøyte skøytebanen i vinter. Orkanger Vel bevilget på siste møte inntil 10 000 kroner til brøyeskjær, siden OIF ikke kan bruke samme utstyr som på fotballbanene i Idrettsparken. Orkanger Vel dekker også OIFs driftskostnader, men garasjegjengen rydder på dugnad.

Julegran og skøyter
Årets julegrantenning er flyttet til lørdag 7. desember sånn at den kan kombineres med julemarkedet på torget. Da er det også planlagt aktivitet på skøytebanen hvis været og isen holder. Skattkammeret i Hjørnegården låner ut skøyter gratis til de som ikke har.

DSC_0008.JPG

Fullt av folk hele søndag på Rømmetunet. Is er moro.

 

Publisert 17.11.2019


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse