Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger torg skal bade i lys - julegrantenning 7. desember

image006__1_.jpg

Trærne på Orkanger torg skal snart lyse opp like flott som trærne på Nordre i Trondheim (bildet). Orkanger Vel går inn med inntil 30 000 kroner for å sikre profesjonell lyssetting.
NB! Årets julegrantenning blir kombinert med julemarked på torget LØRDAG 7. DESEMBER.

Både lyssettinga og arrangementet på torget er et samarbeid mellom Orkanger Vel og Orkanger Sentrumsforening.

LYSENE
Styret i velforeninga vedtok onsdag å lyssette de tre trærne på torget - og å gjøre det med kvalitet. Standarden blir som i paradegata i Trondheim, der det riktignok er flere og større trær. Bildet over er fra Nordre.

Orkanger Vel forskutterer lys inkludert profesjonell montering og opplegg for strøm for inntil 60 000 kroner - slik at alt er klart til adventstida. Orkanger Sentrumsforening dekker halvparten i ettertid.

Dette er lys gartnere anbefaler og som kan henge i trærne i 5-7 år før de må tas ned fordi trærne vokser. Alternativet er billigere løsninger, men med dårligere effekt og kortere levetid. 

JULEGRANTENNING MED NY VRI
Etter avtale med Orkanger Sentrumsforening flyttes julegrantenninga fra første søndag i advent og til lørdag 7. desember. Da kan den kombineres med et stort julemarked på torget. Selgere har allerede booket stort sett det som er av plasser.

FLERE AKTIVITETER
Julegrantenning på en lørdag gir mer liv i gata og vi unngår den vanlige kollisjonen med julemessa i Orklahallen. I tillegg skal vi tilby langt flere aktiviteter enn tidligere, spesielt for barna. Det jobbes det nå med.

Lørdag 7. desember blir en minneverdig dag i Orkanger sentrum. Detaljer om programmet kommer, så dette er et forhåndsvarsel. 

Kryss av lørdag 7.desember i kalenderen!

IMG_1999.jpg 
I år tennes grana lørdag 7. desember. Før det kommer lys i plantede trær på torget.

 

Publisert 14.11.2019


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse