Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Klart for bading i Gammelosen: Mangler bare sola

unnamed.jpg

Nå har Orkanger Vel ryddet strendene i Gammelosen og gjort alt klart for en sommer som endelig kommer. Fra tirsdag/onsdag kan det omsider bli badeliv igjen. På bildet Hans Kringstad, Marit Rostad og Emilie (5) som striglet de to strendene i nordenden lørdag (Foto: Erik Skogås, Nerøra).

Emilie bor i Oslo og er på feriebesøk hos farmor Marit Rostad på Orkanger. Innimellom tangrakinga dukket det opp både krabber og interessante skjell.

Geir Knutzen tok hånd om den store stranda i sørenden og Hermetikken lørdag. Det blir fort mange lass tang å få unna, men resutaltet gjør det verdt innsatsen.

ST har skrevet om forsøplinga på Grønlandsskjæret etter at ekteparet Tødaas sluttet å ta alt ansvar. Gammelosen er stort sett forskånet for sånt. Det skyldes en kombinasjon av dugnadsarbeid i regi av velforeninga og at folk rydder bedre etter seg der det allerede ser bra ut.

Orkdal kommune har satt opp to konteinere for engangsgriller - en i hver ende av friluftsområdet. Orkanger Vel håper du bruker disse hvis du absolutt må ha med engangsgrill. Det finnes fastmonterte griller også.

Rørledningene som skal bringe vann mellom Thamshavn og Folkehelsesentret flyter fortsatt i Gammelosen, men det er fritt fram for å bruke områder for det. Stranda i sør er åpnet igjen. Rørene skal senkes på bunnen.

Grill.jpg

En av de to kassene for brukte engangsgriller står i nordenden, ut mot Gammelosveien.

 

Publisert 06.07.2019


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse