Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sjøormen i Gammelosen skal gi varme til Folkehelsesentret

R__r_1.jpg

Røret som ligger i Gammelosen skal sørge for varmt vann fra Elkem Thamshavn til det nye Folkehelsesentret. Neste uke skal rør sveises sammen inne på stranda. Turstien blir stengt i sørenden mens arbeidet pågår, melder Orkdal kommune. Det skjer etter planen fra tirsdag 2. mai til fredag 5. mai

Før mer rørinfo - engangsgriller
De er noe herk, både plattinger og plen er skadet mange ganger fordi folk setter grillene på brennbart underlag.

Nå har Orkdal kommune satt opp to søppelkonteinere spesielt for engangsgriller. En står i sørenden og en i nordenden. Vi ber alle som fyrer opp engangsgrillen bruke disse kassene i stedet for å la søpla ligge igjen.

Mer rør
Enda en rørledning skal trekkes inn i Gammelosen for sveising. De to er tur/retur-ledninger, og et bidrag til å gi Folkehelsesentret miljøvennlig oppvarming med spillvarm fra produksjonen ved fabrikken.

Selskapet Norsk Havsenter og totalentrepenøren Skanska sveiset rør ute i Orkdalsfjorden forrige uke. Det arbeidet gikk etter planen. Rørene senkes i Gammelosen når alt er klart.

Deretter starter arbeidet med å få på plass rør fra brua ved Gammelosen og ut til Thamshavn. 

Fra før går det som kjent en rørledning som varmer opp to kunstgressbaner i Idrettsparken.

Skating og BMX
Den demonterte Skateparken og BMX-banen kommer opp bak Orklahallen. Der er det også satt av plass til en tennisbane som erstatning for de to som forsvant. Det kan bli plass til to, men det er også et økonomisk spørsmål. Standarden blir bedre enn på de gamle asfaltbanene med dårlig grunnforhold og ujevnt dekke. 

 

Publisert 24.06.2019


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse