Besøkstall

16 105 denne måneden

6 455 222 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Husk Familiedag i Hermetikken søndag - mye gratis moro

famdag8.jpg

Søndag avsluttes Orkanger-dagene 2019 med Orkanger Vels tradisjonelle familiedag i Hermetikken. Det blir gratis kanopadling, ansiktsmaling, natursti og leker. Bildet er nesten historisk - fra familiedagen i 2012.

Bare grillmat, vafler, kaffe og annen drikke koster noe.

Familiedagen trekker mye folk så sant det er bra vær, og meldinga for søndag ser grei ut. Familiedagen starter klokka 12 og slutter 15. 

Samtidig arrangerer Saniteten "Kløvertrimmen" rundt Gammelosen med start i Hermetikken. Også det har blitt en tradisjon.

NB!
Orkanger Vel har mange jern i ilden. Nå har vi blant annet kjøpt inn flere bord og benker til bruk i Gammelosen. Ett sett ble i stedet plassert ved lensmannskontoret, der folk ofte møter før åpningstida om morgenen for å få pass og gjøre unna andre ærend. Nå kan du sitte mens du venter ute.

famdag9.jpg
 
Kanopadling i 2012. Slik blir det også søndag om vi slipper mye vind.

To større prosjekt på gang
1. Turstien til Joplassen
Velforeninga har satt av 100 000 kroner som et bidrag til å sette i stand turstien mellom Nerøra/Nerviksbakkan og Joplassen. Dette er den eneste bilfrie traseen mellom Orkanger og marka. Stien vil også bli en trivelig snarvei og skolevei for de stadig flere som bor på Joplassen  og etter hvert på Lysthusflata. Det haster feks med å drenere og gruse opp det nederste partiet som er vått og sleipt. Joplassen Vel er ansvarlig for prosjektet.

Nå har Orkdal kommune bevilget 100 000 i likhet med Orkanger Vel. Startkapitalen er i boks og maskin- og dugnadsrabeid kan snart begynne.

2. Sandvolleyball på Rømmetunet
Salvesen & Thams skal lage isflate på ledig areal på Rømmetunet. Nå kan det bli midlertidig sandvolleyballbane også. Orkanger Vel har utstyr fra banen som måtte legges ned ved Gammelosen og bidrar gjerne. Vi får se.

Men først:
Familiedag i Gammelosen søndag.

PS - rør i Gammelosen:
Stranda i sørenden og turstien der blir avstengt fra 2. juli til 5. juli fordi Orkdal kommune skal sveise rørledning for varmtvann fra Thamshavn til Folkehelsesentret. Røret ser du i Gammelosen for tida. Mer info kommer.

 

Publisert 22.06.2019


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse