Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkangervel.no: Kort ferie - og snart endringer

DSC_0004.JPG

Ta en titt på Grønøra Øst (bildet) mens Orkangervel.no tar noen dagers ferie for å se toppfotball (QPR). Enkelte politikere i Orkdal mener det er en berikelse for friluftslivet med tursti inntil fabrikkvegger - fra debatt om skjerming mot Norsk Kylling.

Forandring kommer
Fra årsskiftet blir det nokså store endringer på denne nettsida. Det kommer vi tilbake til. I mellomtida skal blant annet Orkdal-budsjettet spikres, og det er viktig å følge med på.

Inntil videre kan du ta et lite tilbakeblikk på orkangervel.no, som har produsert nesten 3000 artikler siden april 2008.

Den aller første, kort og uten bilde:
2008 er Orkanger-året

Nyttårshilsen i 2009:
Godt nytt år til alle fra orkangervel.no: Les dette!

Den siste må vel kunne sies å være en påminnelse om at mye er uforandret på åtte år. Mesteparten av innholdet kan resirkuleres.

Debatt har vi knapt. Offentlige meninger er lite ønsket.

Demokrati under press
Knapt noen gang har lokaldemokratiet vært mer under press enn i 2017, med unødvendig hastebehandling av kompliserte saker som Laksøra og Gammelosveien - og til slutt et ekstremt trykk  for at flest mulig legger seg langflat for krav fra Norsk Kylling og Reitangruppen.

Dårlig reklame
I disse dager pågår en avstemning i Kommunal Rapport om "Årets modigste" medarbeider i kommunal sektor.  Anna Krogstad er en av to kandidater på landsbasis. Verre reklame for en kommune som jakter på arbeidskraft skal du lete lenge etter, men dessverre er det fortjent.

Saken startet høsten 2015. Orkangervel.no har overlatt til ST å følge den tett, men her er første artikkel på nettstedet:

Bråket ved helsetunet: Ls brevet fra Orkdal kommune

Andre gamle historier - også morsomme og hyggelige - finner du år for år ved å trykke på "arkiv" nederst på nyhetssida.

 

Publisert 07.12.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse