Besøkstall

171 121 denne måneden

15 242 138 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Stein Dyrseth

I disse Grand Prix-tider e det trange kår for kvalitetsmusikk. ”Years ago
When I was younger” (han e 22 år…),
men vi ska gjør et forsøk. Det e i sånne tider PPP virkelig har sin misjon.

”I’m in loooooove with a fairytaaaaale even though it huuuuuuurts”  Hysj!!

E dokk sulten på et nytt musikktips? Spent på ka vi har på menyen? Flott!

Vi har servert de magiske 7 spørsmål te han Stein Dyrseth. Han har tygd litt på det, og koka opp et matnyttig svar te oss i dag.  Ingen tvil om at han har sans for god musikk.

God appetitt!

Stein_1.jpg1. Ka e favorittplata di "of all times" Stein?

Det e uten tvil “Live After Death” med Iron Maiden. En liveplate som kom ut på midten av 80-tallet og som gjorde at æ vart ihuga Maiden fan te den dag i dag.


2. Ka e det som e så enormt med akkurat den plata?

Maiden har laga mang gode plata før og ætter den hær, men æ tru att det e den hær æ har spælt mæst oppigjænnom tidan. Den kom ut på VHS-kassætt å, den har æ slitti ut, men heldigvis dokka den opp på DVD for itj så læng sia. Bætteremæ helt ennormt!!! All klassikeran kjæm på række og rad. ”Rime of the ancient mariner” toppe det hele. Akkurat som på den siste turneen te Maiden “Somewhere back in time”. Har verre på all konsertan dæm har hatt i Norge sia 1988.

3. Utgivelsesår?

1985.

4. E det en spesiell låt som peke sæ ut?

Rime of the ancient mariner si æ….
maiden.jpg
5. Ellers da, ka høre du på for tia?

Det går i Maiden vettu. Siste plata ”Matter Of Life And Death” va det vel æ egentlig har koinna tænkt mæ å skrevve om. Det spesielle med Maiden e at dæm bli bærre ber og ber. MOLAD drar historia om krig, atombomben, invasjonen av Normandie og annen elendighet som gjør at æ blir fasinert hver gang æ hørre på den. Den musikalske gjennomføringa gir jo sjølsagt maksimal nytelse. Ellers hørre æ for tida å på siste plata te Metallica. Grei nok…. Faktisk ber enn på læng fra den kanten.

6. Ka e den desidert verste låta du veit om?

Det meste fra Alehandro Fuentes Får meg til å ville kaste meg utfor et stup! Sail away osv. Ellers ”You’re beautiful” med sutrekongen James Blunt. Det finnes mye verre ting og; My boobs, My umberella ella ella eh eh osv. At det går an å lire av seg slike ting ustraffet…

7. Eventuelt det værra sæ musikk eller nå anna for den del):

Gla ti å lag mat. Gjerne med et glass vin eller to. Tåle å hør på det mæste av musikk, kan dog styr mæ for enkelte hip hop varianta. (Det hærre e itj en kontaktannonse – æ e godt gift.)

Up the Irons….

Takk ska du ha Stein!

PPP

 
 

 

Publisert 15.05.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse