Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Hjelp Orkanger Vel med bilder til kalender 2018

Drone_Orkanger_005.png

Mange tar flotte bilder fra Orkanger. Vil DU hjelpe Orkanger Vel med ett eller flere motiver til 2018-kalenderen? Alle årstider er ønsket. Du får bildet ditt trykt i et opplag på 500 - og du bidrar med inntekter til gode formål.

Send bilder i god oppløsning (minst 2-3 MB) til:

jan.aage.mortensen@gmail.com  eller styret@orkangervel.no

Fotografenes navn kommer i kalenderen, og du får selvsagt et gratis eksemplar som takk for hjelpa. Send gjerne flere bilder, men send ett og ett om du bruker e-post.

Samleobjekt
Orkanger Vel har solgt årskalendre siden 2009. Mange bruker kalendrene som julegave, ofte til utflyttede orkdalinger, og mange samler på dem.

Orkanger Vel-kalenderen er noe mer enn kalenderen på mobilen din. De siste årene har blant andre Arnfinn Sæthre og Bente Kvarsnes  hjulpet oss med strålende bilder. Det er morsomt om flere vil bidra.

Vi stiller ingen andre krav til motiv enn at det er et Orkanger-element i bildet. Ekstra bra er det om bildene viser årstider på eller nær Orkanger tydelig. Både oversiktsbilder og detaljer (hus, gater, folkeliv osv) fra "Øra" egner seg.

Vintermotiv
Erfaringsmessig er det lettest å få høstbilder og  vanskeligst å finne vinterbilder. Vinters tid er dagene korte og fingrene frosne, men mange har sikkert fline motiver i arkivet sitt.

Styret i Orkanger Vel selger kalendre på gammelmåten hvert år oppunder jul. Pengene går til tiltak på Orkanger, og da særlig til Gammelosen (bildet under).

Velforeninga har skutt millionbeløp rett inn i gode tiltak på Orkanger de siste årene, og kalendrene har bidratt til dette.

18.juli1.jpg

 

Publisert 29.10.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse