Besøkstall

86 863 denne måneden

22 903 302 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Håndball søndag: Ny mulighet for OIF-fest i Orklahallen

DSC_0015.JPG

OIFs damelag startet sesongen med to sterke hjemmeseire i 2. divisjon. Siden har det blitt to tap på bortebane. Søndag kl 15 er det duket for ny håndballfest når bunnlaget Levanger 2 gjester Orklahallen.

OIF overlevde debutåret i 2. divisjon med et nødskrik i siste kamp, nettopp mot Levanger 2. I år har Levanger tapt sine tre første kamper. For OIF er det uhyre viktig å slå lagene som allerede ligger bak Orkanger på tabellen.

Målet er å unngå samme nervepirrende kamp for å unngå nedrykk om i fjor.

De to første kampene i år endte med imponerende seire mot antatt sterke lag som Hønefoss (bildet over) og Glassverket 2. I ettertid har det vist seg at disse lagene har slitt en del.

OIF tapte knepent på bortebane mot Byåsen Bredde (28-31) mens avtanden var litt større mot Sverresborg sist onsdag (21-26).

Søndag kl. 15 kan du være med og fylle Orklahallen og bidra til to viktige OIF-poeng. Hallen har blitt OIF-jentenes festning med et publikum som høres godt.

Se tabell og resultater.

PS: Oda Sterten på bildet øverst har gjort 32 mål på de fire første seriekampene.

 

Publisert 21.10.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse