Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fotballjubel: OIF-jentene sikret plassen i 2. divisjon

DSC_0017.JPG

Jada! Her jubler OIFs damelag etter å ha slått Byåsen 2 2-0 i Trondheim søndag kveld. Plassen er (så godt som) sikret i 2. divisjon når en serierunde gjenstår.
* OIFs menn i 5. divisjon vant skjebnekampen mot KIL/Hemne 3-1, men må trolig slå Frøya borte i siste match for å unngå nedrykk.

Damene først
Byåsen 2-OIF 0-2
0-1 ved en soloprestasjon av Mari Lian etter 10 minutter.
0-2 på et velpassert skudd  fra Heidi Slupphaug etter 81 minutter.

Før 0-2 hadde Byåsen hatt ballen mest i andre omgang og presset OIF bakover på banen, men uten å skape mange sjanser. OIF hadde to stangskudd.

På bildet fra Dalgård idrettspark feirer spillere, trenere og at de har berget plassen i debutsesongen i 2. divisjon. Jentene kan senke skuldrene og trener Bjørn Bakken kan senke blodtrykket foran sesongavslutningen mot Herd i Idrettsparken lørdag.

Nidelv har allerede rykket ned og Tynset kan ikke ta igjen OIF. Med seier mot Herd vil OIF faktisk ende midt på tabellen.

PS: Det er fortsatt en teoretisk risiko for å miste plassen om alt går galt mht hvem som rykker opp/ned mellom 1. og 2. div. Med ett poeng mot Herd lørdag er også den risikoen eliminert.

Se tabell og resultater - veldig respektabelt første året etter opprykk.

OIFs stjernebørs:
***Heidi Slupphaug
**Sigrid Haugset
*Liss Dragseth

OIF har også en solid målvakt i Sandra Nygård.

Høstsesongen ble ubehagelig spennende da Tynset og Volda kom bakfra og begynte å plukke mange poeng, men OIF holdt altså til slutt unna med bra margin.

DSC_0013.JPG

Målscorerne Heidi Slupphaug og Mari Lian.

Dramatisk for herrelaget
OIF-KIL/Hemne 2 3-1

En turbulent sesong i 5. divisjon går mot slutten. Stallen krympet til et minimum etter at opprykk til 4. divisjon glapp på tampen i fjor. Likevel var det unødvendig av OIF å rote seg inn i den verste nedrykkssumpa med tap mot det absolutte bunnlaget Hommelvik i forrige serierunde.

Bunnoppgjøret mot KIL/Hemne 2 i Idrettsparken søndag var dermed vinn eller forsvinn. Det endte med OIF-seier etter en kanonstart:

2 minutter: 1-0 Azamat Zabijev (Erik Selven)
4 minutter: 2-0 Erik Selven (Rune Asphaug)

Selven la på til 3-0 med en praktfull volley etter 39 minutter - nok en gang Asphaug med assist. OIF kunne ha økt ledelsen flere ganger uten å lykkes. KIL/Hemne 2 fikk et trøstemål helt mot slutten.

DSC_0003.JPG

Tomålsscorer Erik Selven på farten i KIL/Hemne-forsvaret.

OIFs stjernebørs:
***Odd Even Rindalsholt Ross
**Åge Andersen
*Erik Selven

Siste serierunde går søndag 8 oktober kl. 14:
Frøya-OIF
KIL/Hemne 2-Rindal
Tempo-Malvik

OIF, KIL/Hemne 2 og Tempo slåss om å unngå nedrykksplass nummer to. Hommelvik er allerede nede. Dersom Frøya taper for Lånke mandag, har også Frøya noe å spille for neste søndag. Det har ikke motstanderne til KIL/Hemne 2 og Tempo.

OIF må slå Frøya dersom KIL/Hemne 2 og Tempo vinner sine kamper. Med uavgjort ryker OIF på målforskjellen. Det er kanskje på plass med en supportertur til Frøya?

Se tabell og resultater.

DSC_0012.JPG

OIFs Joachim Elshaug i skuddet.

DSC_0014.JPG

Corner, men ikke mål på stillingen 3-0. Nå venter avgjørende kamp på Frøya søndag.

 

Publisert 01.10.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse