Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkdal Sparebank Cup: Høstens vakreste eventyr

DSC_0108.JPG

I helga er Orkanger igjen arena for det største, faste idrettsarrangementet i regionen: Over 2000 unge fotballspillere samles til cup i Idrettsparken. De skal spille 515 kamper (!), ifølge siste oversikt.

God Orkdal-reklame
Samtidig sørger OIF på ny for å profilere Orkdal og Orkanger på mesterlig vis. Få, om noen, kan by på et tilbud som i Idrettsparken:

Fem fotballbaner midt i en småby sammen med Orklahallen (matservering) Klatrehallen (bonusaktivitet) og butikker, kjøpesentre og skoler. På skolene overnatter barn som kommer fra Romsdalen i sør til Namdalen i nord - og i år også fra Sverige. Östersunds BK deltar som første utenlandske klubb i turneringas 24 år lange historie.

Alle vil ha "compact games"
Nettopp det kompakte anlegget omgitt av alle slags tilbud er nøkkelen til suksess for Orkdal Sparebank Cup. Dugnadsinnsatsen i OIF og et velsmurt arrangørkorps med cupgeneral Jonny Krokstad i spissen, utgjør resten av suksessformelen.

Spørreundersøkelser gir veldig gode tilbakemeldinger. De aller fleste gjestene sier de  har lyst til å komme tilbake til Orkanger og Idrettsparken.

DSC_0015.JPG

Fotballcup er mer enn fotball, også lek uten fotballsko.

Støre enn noen gang før
I år tøyer OIF strikken langt. Antall lag øker fra 197 til hele 260. Da er turneringa utvidet med en aldersklasse i begge ender; 6 år og 15 år.

De yngste spiller for første gang treer-fotball på små baner med vant (lave vegger) inn mot Tverradkomsten - altså tre spillere på hvert lag.

OIF anslår grovt at 5000 mennesker er innom Idrettsparken og sentrum i løpet av helga. Ta en tur. Det er sosialt og god underholdning med mye fotballglede.

Se alt om cupen - oppsett og resultater.

PS: Orkanger sentrumsforening skulle etter planen arrangere Bondens marked i helga som del av offisiell åpning av et utbedret torg. Det er utsatt fordi den nye scenen på torget ikke er ferdig som planlagt. Scenen skal etter hvert få tak samt lys inne i de sponlignende veggene som er inspirert av Thamspaviljongen. Orkdal kommune har ansvar for byggeprosjektet.

DSC_0022.JPG

Alle bilder fra cupen i fjor. Det er meldt bra cupvær i år også.

 

Publisert 15.09.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse