Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger Vel støtter OIFs flerbrukshus, Ulvåshytta og Terna

DSC_0009.jpg

Styret i Orkanger Vel har vedtatt å gi:
* 25 000 til OIFs flerbrukshus i Idrettsparken (bildet).
* 5000 til nye stoler i Ulvåshytta.
* 3000 til ny dør i fyret på Terna-moloen.

På siste styremøte ble det også vedtatt å skaffe sand til sandvolleyballbanen etter henvendelse fra faste brukere av tilbudet.

Mer korallsand
Sand blir i det hele tatt det store innkjøpet nå. En båtlast er nødvendig for å skaffe sand til strendene i Gammelosen. Siste rest av lageret gikk med til etterfyllling i fjor, og i løpet av vinteren forsvant mye sand særlig fra den store stranda i sørenden og den minste i nordenden.

Sandvolleyballbanen sin skjebne er litt usikker fordi Orkdal kommune skal starte bygging av Folkehelsesenter og badeanlegg der banen ligger. Det er årsaken til at Orkanger Vel valgte en enkel og rimelig løsning for sandvolleyball.

Volley2.JPG
Fra åpninga av volleyballbanen på Orkangers fødselsdag som by 1. juli 2014.

Også tennisbanene forsvinner. Muligens kan både tennis og sandvolleyball flyttes til området mellom fotballbanene og Tverradkomsten.

Mens sand til anslagsvis 200 000 kr (veldig usikkert beløp) er Orkanger  Vels største enkeltinnkjøp neste år, opererer OIF i en annen økonomisk klasse. Flerbrukshuset vil koste ca 20 mill. kr., og er lagets største investering noensinne. Herskal også Røde Kors og Orkdal Janitsjar inn. I sokkelen blir det topp moderne garderober til erstatning for denombygd efraukjelleren i fjøset som nå er borte.

Fra_hovedbanen_1.jpg

Omtrent slik vil OIFs flerbrukshus se ut når det står ferdig neste høst.

Orkanger Vel har tidligere gått inn med store beløp til fotballbanene, klubbhuset og lageret på Nedre Rømme. Velforeningas formål er å fremme trivsel på Orkanger. Idrettsparken, Gammelosen, sentrum og arboretet i Hovslund er derfor naturlige satsingsomåråder.

Orkanger Vel spleiset med båtklubben på fyrhuset på Terna.  Huset må ha ny dør.

DSC_0062.JPG
Fyrhuset på moloen ved Terna - et populært turmål og nesten det eneste stedet på Orkanger du kan få kontakt med fjorden.

Velforeninga har alene investert for millionbeløp på Orkanger de siste ti årene.

Bli medlem - støtt Orkanger
Medlemskontingenten på 200 kr er en viktig inntektskilde ved siden av denne nettsida og salg av kalendre.

Færre har betalt kontingent i år enn i fjor. Du forplikter deg ikke til noe som støttemedlem. Bruk konto 4270 32 32226 og skriv "medlemskontingent" i emnefeltet i nettbanken.

flerbruk.jpg
Mardahl Maskin reiser flerbrukshuset, som får utsikt over hovedbanen i Idrettsparken.


 

Publisert 05.09.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse