Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Svorka lover asfaltering på Orkanger neste uke (uke 34)

DSC_0010.JPG

I løpet av neste uke (uke 34, start 21. august) skal alle sår og skader etter Svorkas graving i vinter være reparert. Det lover daglig leder Håkon Solvik i selskapet.

Svorka beklager at entreprenøren som skal asfaltere har blitt forsinket, men tar ansvaret selv.

Solvik skriver i en e-post til Orkanger Vel:

"Jeg viser til deres sak om manglende asfaltering etter graving i regi av Svorka.

Vi har stor respekt for det flotte og ærverdige miljøet på Øra og selv om en god del er utbedret etter vinterens «herjinger», gjenstår asfaltering av veikryssinger og noe annet, herunder oppkobling av noen få abonnenter.

Først av alt vil jeg bare beklage at dette har tatt lenger tid enn det planen opprinnelig var, da vår entreprenør dessverre har blitt forsinket.

Likevel er det naturligvis Svorka som er ansvarlig leverandør, og vi har nå fått en bekreftelse på at asfaltering vil bli utført i uke 34.

Det skal foretas en sluttbefaring med vår entreprenør i slutten av august, og gjenstående arbeid og eventuelle avvik vil deretter bli utbedret så raskt som mulig."

E-posten ble sendt fra Svorka til styrets mailkonto 8. august, etter at Orkanger skrev om "Nerøra gravd opp i vinter: Asfalten lar vente på seg".

E-posten har av en eller annen grunn ikke blitt registrert inn.

Også Orkdal kommune har reagert på at det tok så lang tid å utbedre skader etter graving i vinter. Det har drøyd med å reparere sårene etter legging av bredbånd flere steder enn på Nerøra.

DSC_0008.JPG

Fra Nygata.

 

Publisert 17.08.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Svend Åge Sæther 17.08.2017 21:48
Flott at Svorka ordner opp. Jippi :-) Oppfordrer Orkdal kommune til å gjøre det samme med hull i grusveier og asfaltveier og ikke minst fartsdumpene i Orkanger sentrum + nedover til Strandheim.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse