Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Skilt-dramaet på Fannrem: Fortsatt en gåte

fannrem_010_1.jpgSkiltgåten på Fannrem er fortsatt uløst. De skyldige har ikke meldt seg (se historikk i egen sak lenger ned). Den 25 år gamle mottakeren av skiltet som viser veien til Orkanger kirke opplyser at han føler seg litt bedre nå. Skiltet lå som kjent på trappa hans torsdag morgen. Orkangervel.no har vært på funnstedet (bildet).

Der var det rolig. Fannrem-mannen priser seg lykkelig over at det ikke var kvinner eller eldre som fikk et slikt traume tidlig på morgenen.

- Da kunne det ha gått helt galt. Jeg håper gjerningsmennene eller gjerningskvinnene har lært, sier 25-åringen i Kleivamoen 27 (som er en bostedsadresse).

fannrem_017_1.jpgStillhet preger Fannrem når orkangervel.no besøker stedet. Der ligger et begravelsesbyrå med flotte gravsteiner i utstillingsvinduet.

Ved siden av kan en auksjonsforretning  by på en collie (Lassie-hund) i krus og minst normal størrelse (bildet).

Vi legger også merke til at ett og samme bygg reklamerer med broderi og treningssenter. Og at det står et amputert bein der veien plustelig svinger. Javisst. En fot uten kropp. Muligens hadde en slik utsmykning passet enda bedre ved sjukehuset, hvor det fortsatt er kirurgisk avdeling?

fannrem_020_1.jpgLandskapet minner stedvis om prærien. Det er flatt og godt med plass. Enkelte bygninger bringer også tanken hen til Dakota i USA, som defintivt har  sett bedre tider. Til høyre ser du et bilde - tatt i fart bakover (!) på retur mot nord. Tomt hus, truende skyer i horisonten

Skiltmysteriet har skapt uro både på Orkanger og Fannrem. Den anonyme finneren venter på å bli kontaktet av Orkdal kommune på mobil 90917035. Alternativt kan han tenke seg å kjøre til Orkanger og levere skiltet, som fremdeles ligger gjemt under trappa hans.

fannrem_015_1.jpgTil høyre kan du se enda et foto fra reportasjereisen til Fannrem. Det er tatt i det historiske området kalt Grøtte.  Også her var det imidlertid stille og rolig, og ingen tegn til skilttyver.

Til slutt bringer vi et glimt fra innfarten til Fannrem (under). Kjør mot sør og sving av fra E39 ved første avkjørsel.

Følg pilens retning etter asfalten videre sørover. Da får du snart gravsteinene og collien i vinduet på din venstre side, og huset med broderi og treningssenter på den høyre.

fannrem_022_1.jpg

 

 

 

 

Publisert 09.05.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse