Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Vanntrampolina: -Ble neppe ødelagt med vilje

DSCN0174.jpg

En voksen har kontaktet Orkanger Vel for å varsle om at vanntrampolina i Gammelosen neppe ble ødelagt med vilje: Det oppsto en skade lørdag som ingen sa fra om. Deretter har andre hoppet den sønder og sammen seinere i helga.

1) Det er veldig bra hvis skadene ikke skyldes hærverk, i motsetning til andre ødeleggelser i Gammelosen i helga.

2) Det er synd at ingen varslet om skaden lørdag. Da kunne bruken blitt stoppet før trampolina var helt rasert.

Orkanger Vel-leder Jan Aage Mortensen konkluderte etter ei befaring tirsdag med at så omfattende slader må skyldes målrettet hærverk.

Styret i velforeninga ba orkangervel.no orientere om saken, advare mot videre bruk og etterlyse ansvarlige.

I dag (torsdag) tok en voksen kontakt og fortalte følgende i korte trekk:

* En stor gruppe unge voksne brukte trampolina samtidig lørdag. De oppdaget at metallringen fikk en knekk, og svømte til land. 

* To dager senere så noen av de samme at trampolina var helt ødelagt. Trolig har andre forsatt å bruke den inntil festene røk og metallringen kollapset fullstendig.

Orkanger Vel-leder Jan Aage Mortensen sier at hardhendt bruk før og etter en skade kan forklare ødeleggelsene, og at de likevel ikke må skyldes bevisst hærverk - men at det er leit at ingen i så fall varslet slik at velforeninga kunne berge trampolina.

Nå er han usikker på om den vil bli reparert.

Trampolina må uansett til land, og da trengs det dykker. Orkanger Vel må skaffe nye deler av rett størrelse. Det skjer neppe denne sesongen.

DSC_0012.JPG
Mange rakk å ha mye moro før det nye tilbudet i Hermetikken gikk dukken.

 

Publisert 03.08.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Morten Wolden 05.08.2017 16:17
Det er jo veldig trist det som har skjedd, spesielt med tanke på den gleden jeg opplevde at svært mange unger hadde med trampolinen i sommer. Jeg håper det blir trampoline i Hermetikken også neste år. Hva med en liten kronerulling? Jeg blir gjerne med på 200 kroner som et bidrag. Får vi med 200 så har vi finansiert det hele.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse