Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gammelosen: Hærverk har ødelagt også vanntrampolina

DSC_0012.JPG

Orkanger Vels vanntrampoline var en stor suksess i tre uker. Nå er den ødelagt på grunn av hærverk. Velforeninga ber folk IKKE bruke trampolina av hensyn til egen sikkerhet, og håper foreldre sier fra om dette til barn og ungdom.

Reparasjon er vanskelig. Trampolina må i så fall inn til land, og da må Orkanger Vel ha hjelp av dykker.

I dag er det uklart om den vil bli reparert, og hvor lenge den blir liggende i ødelagt tilstand ute i Gammelosen. Slik den er nå bør den ikke brukes.

Målrettet ødeleggelse
Noen har systematisk løsnet festene som kobler ringen til trampolina sammen med flyteenheten. I tillegg er ringen brutt skjev, muligens fordi det er hoppet på den etter at festene er løsnet. Dette skjedde sannsynligvis i helga.

Trolig er ringen ikke mulig å reparere. Det er tvilsomt om veforeninga får tak i nye deler av rett størrelse i sommer, og uansett vil arbeidet kreve enda mer tid av frivillige.

Si fra om ansvarlige
Orkanger Vel håper de som vet hvem som ødela trampolina tar kontakt. Da kan de ansvarlige få hjelpe til med å sette den i stand igjen. Her er kontaktinfo til styremedlemmene; ring eller send e-post.

Trampolina kostet 37 000 kroner. Det ligger i tillegg mange arbeidstimer med gratisarbeid bak montering og forankring. Dykker må til for å løsne forankringene for en evt. reparasjon.

Mer skadeverk sist helg
Som kjent ble det også begått hærverk mot bord, benker og en grillplass på vestsida av Gammelosen i helga. Dette er Nerøra Vel sin eiendom. Nerøra Vel har anmeldt forholdet. Her har det kommet navn på mistenkte ungdommer.

Gammelosen har vært forskånet for alvorlig skadeverk i flere år inntil ødeleggelsene sist helg. Etter forrige hendelse var noen modige nok til å fortelle hvem som sto bak. De møtte i forliksrådet og fikk gjøre opp for seg uten straff.

DSC_0011.JPG

Da er det slutt på  moroa på vanntrampolina. Det har noen brukere sørget for - åpenbart med vilje.

 

Publisert 02.08.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse