Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkanger 2009: Programmet klart

image001_1.jpgDa er det bare å sette av tid i perioden 13. til 21.juni. Den årlige Orkanger-uka starter som vanlig med festkveld i Hermetikken (bildet), og avslutter med triatlon-konkurransen Bråttåbjønn. Hov gård, Hovslund, Ulvåsen, Idrettsparken og Galleriet Art & Taste kafé er treffsteder. I tillegg til Nedre Rømme, selvsagt. Her er programmet.

Det kan fortsatt komme overraskelser. Men i utgangspunktet følger arrangøren Orkanger Aktivum oppskriften fra tidligere år.

Et av høydepunktene i teltet på Nedre Rømme blir koret Team Elg fra TV2s Det store korslaget lørdag 20.juni.

Hovedtema for årets dager blir altså Hov, som har hatt en svært sentral plass i Orkangers historie gjennom mange hundre år.

Arrangøren skal også gå nærmere inn på steder knyttet til Hov: Hovslund, som hadde både danseplatt og hoppbakker, og Ulvåsen.

Dessuten er det 60 år siden hovedbanen i Idrettsparken ble åpnet. Og det er 100 år siden forløperen til Orkdal sjukehus startet.

Det siste vil også bli markert på festen i Hermetikken. En fotoutstilling legges naturlig nok til Galleriet, som har galleri (kanskje overflødig opplysning - spøk) og tidligere var fotobutikk og studio.

www.orkangervel.no kommer tilbake med mer informasjon etter hvert.

 

Publisert 10.05.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse