Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sommeren vender tilbake til Orkanger: Bruk Gammelosen

IMG_1845.jpg

Sjekk værmeldinga! Strendene i Gammelosen er ryddet og den nye vanntrampolina i Hermetikken (bildet) er klar til bruk. Vi får minst ei uke med fin sommer, hvis varselet slår til.

Den store stranda i nordenden ble frisert rett før RBK-kampen onsdag kveld. Dermed er det bare å innta plassene på korallsanden.

IMG_1844.jpg

Orkanger Vel har fjernet rusk og rask igjen på grunn av et strålende værvarsel.

Strendene har litt lite korallsand denne sesongen fordi det ikke har lyktes velforeninga å få tak i en båtlast til overkommelig pris. Planen er å sikre ny forsyning i god tid til neste sommer. Bare den minste stranda i nord er nesten helt fri for sand. De tre andre minner fortsatt om Syden.

Nerøra taper igjen
I år kan du for første - og muligens siste - gang nyte badelivet i nordenden på kvelder og i helger uten å ligge ved kolonner av tungtransport. Sterke krefter arbeider for å fjerne bommen i Gammelosveien når prøveperioden er over 1. september. Enkelte politikere har bestemt seg uten å kjenne resultatet av trafikktellinger. Miljøet og potensialet på Nerøra interesserer ikke alle.

Orkdal kommune gir trolig Nerøra og friområdet flere slag på rappen i stedet for å utvikle kvalitetene i det gamle trehusmiljøet:

* Full gass med økende tungtransport døgnet rundt.
* Utbygging av Havna i retning Nerøra uten gode, avbøtende tiltak.
* Fortsatt ingen grep for å utvikle og synliggjøre verdiene på Nerøra. Thamspaviljongen ble laget på Strandheim, men havnet på Bårdshaug. Den vedtatte digitale turstien som vil være et lite bidrag for å løfte fram gamle Orkanger ser ikke ut til å komme i år heller.

V__ret.jpg

Over til noe mer positivt: Her ser du varselet for fredag. Omtrent sånn blir det i flere dager slik langtidsvarselet ser ut onsdag kveld. Vi kan få mange dager med over 20 grader.

De ivrigste har tatt vanntrampolina til Orkanger Vel i bruk allerede selv om det er kaldt i vatnet. I dagene som kommer tar bruken garantert av.

IMG_1846.jpg

Disse hopperne gruet seg til å svømme i land onsdag.

PS: Orkdal kommune ser ut til fortsatt å svikte Orkanger sentrum. Nå kan imidlertid du bruke godværet til å skape litt liv der selv. Uteserveringer ligger på rekke og rad fra Monte Rosa til O75.

 

Publisert 19.07.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Nikki 20.07.2017 11:01
Godt jobba Orkanger Vel og Hans K. Sannheten er at bortimot samtlige politikere med bosted sør for sentrumsgata aldri har brydd seg særlig om gamle Orkanger sentrum og nerøra. Trist og et sørgelig faktum.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse