Besøkstall

70 068 denne måneden

35 957 104 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Godvær: Tropekveld og badeliv på Orkanger - se bilder

DSC_0050.JPG

Ekte ungdomsglede: Jonas Sundli (14) var størst i kjeften av alle vennene som grillet i Hermetikken fredag kveld. Rekorden hans er åtte marshmallows inne i gapet på en gang. Sånt vekker respekt.

Bildene du ser her er tatt fredag kveld - altså da sola var på vei ned. Gradestokken viste fortsatt 23 pluss, som en god aften i Syden.

Søndag snur det, dessverre, men her er noen bilder fra Gammelosen for å vise hva vi har å vente når varmen vender tilbake igjen. For det gjør den alltid.

DSC_0042.JPG

Her er jentene som kan å kose seg; nygrillet burger og frisk salat. Fra venstre Eirin Sletvold, Maria Dragset Løfshus, Maria Landrø Monsen og Oda Fiske.

DSC_0032.JPG

Stranda i sørenden når kvelden nærmer seg. Fortsatt mye folk i 19-tida.

DSC_0036.JPG

Markblomster og fire venninner i vannkanten. Også nordenden er en idyll om kvelden når Gammelosveien slipper tungtrafikk.

DSC_0044.JPG

Gry Synnøve Olsen Sundli (8) og Karen Helbæk tar en forfriskende dukkert i Hermetikken. Her yret det av liv og du kan høre samtaler på flere språk. Innfødte ørbygg og innvandrere fra fjerne strøk finner sammen på et møtested som dette.

DSC_0052.JPG

Hvit strand i sør. Mye spennende skjuler seg under overflata, synes de små. Orkanger Vel jobber med å skaffe mer korallsand fra havet.

Og så...over til Langbrua.

DSC_0006.JPG

Best å dra på seg buksa, ja.

DSC_0011.JPG

Langbrua har blitt et populært sted å bade. Klokka har passert 20 når dette bildet blir tatt.

DSC_0017.JPG

Akkurat her er det for seint å angre.

DSC_0019.JPG

Blir det en baklengs salto?

DSC_0020.JPG

Joda, det ser lovende ut.

DSC_0022.JPG

Inn for landing med beina først. Legg merke til de to trofaste publikummerne i sjøen som åpenbart synes Orkdalsfjorden er varm nok.

 

Publisert 30.06.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse