Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Klart for festdager: Dette gjør Orkanger Vel for deg

Herm8.jpg

Lørdag starter Orkanger-dagene for alvor med den tradisjonelle festen i Hermetikken. OIF Fotball har tatt over som festarrangør, men velforeninga jobber kontinuerlig med å gjøre Gammelosen og sentrum bedre.

Som vanlig med god hjelp fra Wåtland Kran & Transport er landgangen og brygga i Hermetikken på plass til badeseongen. Nyhus Maskin har hjulpet velforeninga med å grave inn sand som har drevet ut fra stranda og lagt seg der landgangen skulle ha vært plassert i fjor.

W__tland.JPG

Wåtland Jran & Transport i aksjon for Orkanger Vel.

Klart for grilling
Orkanger Vel har kjøpt inn nye griller som er på plass i Hermetikken til festuka.

OBS! IKKE sett engangsgriller på platting eller bord i Hermetikken. De blir ødelagt. Dugnadsgjengen - med Roald Furuli i spissen denne gangen - har snekret ny, stor platting i Hermetikken. Få dager etterpå greide noen å svi treverket med engangsgriller.

Platt.jpg

Please, ikke gjør dette i Hermetikken. Fint om foreldre forklarer unge sammenhengen mellom varme engangsgriller og ødelagt treverk.

Brødrene Gammelosen
Dugnadsgjengen (kjent som brødrene Gammelosen) gjør en viktig jobb med å snekre og male i tillegg til det formidable arbeidet med å holde vegetasjonen rundt turstien i topp stand. De lager byparken vår uten annen godtgjøring enn mat fra Orkanger Vel.

Sandproblem
Flere av strendene har lite sand etter vinteren, og sanddeponiet er tømt. Det har vist seg vanskelig å skaffe mer sand til en overkommelig pris i år, men velforeninga forsøker fortsatt.

DSC_0003.JPG

Fra velforeningas dugnad på strendene i april. Nå blir det litt rydding igjen før festuka.

Byfest og familiedag
Orkanger Vel deltar både på byfesten lørdag 24. juni og arrangerer som vanlig familiedag med leker, natursti, ansiktsmaling og padling i Hermetikken søndag 25. juni. På byfesten blir det lokal quiz med gavekort i premier.

Vi kommer med mer etter hvert om det som skal skje i løpet av Orkanger-dagene. Program finner du hos Orkanger Aktivum.

DSC_0008.JPG

Fra familiedagen i fjor. Orkanger Vel har arrangert trivelig samling for folk i alle aldre hvert år siden 2006. Det første året (2005) bole avlyts
t pga storm og regn. Siden har det vært godvær.

Orkangers gode hjelpere
Orkanger Vel har tilført Gammelosen og Idrettsparken verdier for mange millioner kroner de siste årene. Deter fint om du støtter opopmed et helt uforpliktende medlemsskap:

Send i så fall 200 kroner til konto 4270 32 32226, skriv på "medlemsskap" og navnet ditt.

Herm6.jpg

Trubadur Tor Kvarsnes i Hermetikken i 2010. Orkanger Vel arrangerte den første festen i 2005 for å markere at Gammelosen var satt i stand. Tor har vært med hvert år. De siste årene har OIF Fotball tatt ansvaret. Folk forlanger fest i Hermetikken.

 

Publisert 15.06.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse