Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Fotball: OIFs damelag spilte 2-2 mot Trondheims-Ørn 2

DSC_0194.JPG

Denne OIF-gjengen slet seg til uavgjort 2-2 mot Trondheims-Ørn 2 i Idrettsparken søndag. OIF ledet 2-0, men det røynet på mot slutten. Trondheims-Ørn stilte med et godt andrelag og er ubeseiret i 2. divisjon.

- Kjempeinnsats og et bonuspoeng for oss som er nyopprykket. Ingen grunn til å henge med hodet fordi om vi mistet ei tomålsledelse. Dette er nivået i 2. divisjon, oppsummerte trener Bjørn Bakken foran troppen sin rett etter kampslutt.

Bakken la til:
- Rett og slett godt jobba. Vi har et ungt lag og folk måtte i tillegg ut med skader. Trondheims-Ørn stilte sterkt. Vi var litt heldige på slutten, men kunne vunnet 3-2 også.

DSC_0191.JPG

Kampen er slutt, noen er skuffet over at det ikke holdt helt inn, men trener Bjørn Bakkenn er raus med rosen etter uavgjort mot Trondheims-Ørn 2 i 2. divisjon.

Mari Lian ga OIF både 1-0 og 2-0 før hun måtte ut med skade. Trondheims-Ørn reduserte til 2-1 før pause og utlignet et stykke ut i andre omgang.

Det tæret på kreftene etter hvert. OIF sloss med ryggen mot veggen det siste kvarteret. Både stanga og keeper Mari Høiseth Skjølberg var til god hjelp. Men også OIF-jentene hadde sjanser på raske kontringer.

OIF står med to seire, en uavgjort og to tap etter opprykket. Det ene tapet kom mot topplaget Molde, som har vunnet alle kampene sine. Også da ledet OIF. Molde var lenge på gyngende grunn.

Stjernebørs mot Trondheims-Ørn 2:
***Hedda Berg Pedersen.
**Mari Lian
*Ingrid Stuen

Se tabell og resultater.

Neste kamp blir et tøft oppgjør borte mot Fortuna Ålesund 10. juni.

DSC_0187.JPG

OIFs Hanne Fugelsøy på vei gjennom forsvaret til Trondheims-Ørn.

 

Publisert 28.05.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse