Besøkstall

12 613 denne måneden

6 226 871 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs fotballjenter sjokkåpnet i 2.divisjon: Slo Tynset 4-1

SetRatioSize1024768_Tynset_B_220417.jpg

OIF overrasket de fleste og sjokkerte Tynset ved å vinne 4-1 på bortebane i lagets aller første kamp i 2. divisjon. OIF er nyopprykket og utpekt som dumpekandidat - men var altfor gode for det veletablerte 2.divisjonslaget Tynset.

På bildet ser du fire glade OIF-spillere etter at de hadde sikret tre litt uventede poeng på Tynset. Fra venstre Lina Marie Åsløkk (1 mål), Silje Lunde Olsen (1), Mari Lian (2) og Gine Fugelsøy (banens beste) - foto: Paal Magnus Tødaas.

OIF har et ungt lag, er nye i 2. divisjon og er tippet til nedrykk. I stedet åpner jentene med å banke ett av de antatt  beste lagene på bortebane.

Rask framgang
For kuriositetens skyld så leder nå (lørdag) OIF 2. divisjon. Tabell.

Damefotballen i klubben er et lite eventyr. Den ble startet opp igjen for få år siden. I fjor var målet å bli bedre enn året før i 3.divisjon, men det endte til slutt med suveren seier og opprykk. OIF bare dro fra alle andre i løpet av høsten under ledelse av trener Bjørn Bakken.

OIF ledet 1-0 ved pause etter at Mari Lian hadde scoret klubbens første mål i kvinnenes 2. divisjon.

Slik stilte OIF: Monika Lund; Liss Dragseth, Synnøve Wingan, Gine Fugelsøy, Trine Sommervold - Hedda Berg Pedersen, Sigrid Haugset, Heidi Slupphaug (Ingrid Stuen 65) - Lina Marie Åsløkk, Mari Lian (Nora Lund 85), Silje Lunde Olsen.

Lørdag om ei uke (29/4) er det klart for første hjemmekamp i 2. divisjon. På motsatt banehalvdel står et sterkt Molde. Da blir det trolig en del folk på Orkla Maskin Arena.

OIF-gutta spilte 5-5 (!)
Mennene sesongåpnet i 5. divisjon borte mot Tempo i Trondheim fredag. Laget klarte å søle vekk en 5-1 ledelse i løpet av få minutter i andre omgang. Oppgjøret endte 5-5.

Herrelaget vant 5. divisjon i fjor men rykket ikke opp etter å ha misset i en kvalik som kom pga omlegging av seriesystemet. OIF har mistet en del spillere.

OIF har ei god nettside om fotball. Les mer om begge kampene hos OIF Fotball.

 

Publisert 22.04.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse